Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha valaki elkezd érdekelni, el akarom lökni magamtól?

Figyelt kérdés
Most is ismerkedem épp valakivel, akitől eddig nem szerettem volna semmit, de találkozgattam vele, mert emberileg kedvelem, jól elvagyunk. Aztán egyszercsak átfordult a dolog, rájöttem, hogy mégis el tudnék vele képzelni komolyabbat. Ezzel együtt pedig jön a szorongás, zavarban vagyok előtte, két értelmes mondatot nem tudok kinyögni sokszor, bénázom, azt hiszem, hogy nem is kedvel engem, meggondolta magát velem kapcsolatban, inkább megírnám neki, hogy ne találkozzunk, mielőtt ő hagyna el engem. Csak tudom, hogy azt meg bánnám. Miért van ez? Mit tegyek? :(
2021. jún. 12. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nyuszikának kell egy ásó. Eszébe jut, hogy a medvének van egy, el is indul hozzá kölcsönkérni.

Közben elkezd agyalni...

-mi van, ha nem akarja odaadni?...áhh legrégebbi haverom, biztos odaadja.

-mi van, ha éppen kölcsönadta?...csak nincs ekkora balszerencsém

-mi van, ha éppen neki kell?...áhh csak nem kell neki, lazacot meg málnát eszik, azokhoz nem kell ásó, mint a répához

És így tovább, míg meg nem érkezik. Bekopog. Medve ajtót nyit.

-tudod mit medve???!!! Baxd meg az ásódat!!!

És otthagyja a medvét, az meg csak néz a böszme fejivel, azt se tudja mi a rák van.

Kb azt csinálhatod amit a nyuszika...

2021. jún. 12. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Önbizalom hiány az oka.

Azt hiszed nem vagy elég jó neki, meg másnak sem.

Ha tényleg ilyen elutasító vagy vele, és nem jön rá, hogy mi van a háttérben, mégis miből jönne rá?, akkor ezzel leépíted.

Jobb lenne, ha elmondanád neki, hogy elkezdett fontossá válni a számodra és ez téged összezavar.

2021. jún. 12. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, okkal. Nincs önbizalmunk, nem a jelenben élünk, irányítani akarunk dolgokat.
2021. jún. 12. 05:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
pszichológus. Kötődési problémáid vannak, ezzel már érdemes lenne szakemberhez fordulni.
2021. jún. 12. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!