Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban élő nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők véleménye érdekelne. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy hónapja ismerkedek egy lánnyal. Napi szinten beszélgetünk. Hol felhívom, hol skypeolunk. Több randink volt, amin "állítólag" kölcsönösen jól éreztük magunkat. Volt már csók, volt kézenfogva sétálás. Ennek ellenére azt mondja, hogy neki több idő kell, mert nem ismert még meg eléggé, holott már tényleg 1 hónapja napi szinten beszélgetünk mindenféléről. Ő egy kicsit introvertáltabb, én inkább extrovertáltabb vagyok. Ez a legutóbbi beszélgetés nagyon lelombozott és most az az igazság mindenben kételkedek. Én megértem, hogy neki több idő kell, de ugyanakkor mégis kicsit fura. Sajnos suli miatt így is nagyon ritkán tudunk találkozni, most pedig egy rendkívüli helyzet miatt picivel még többet kell a találkozóra várni. A lány azt mondta, nem szeretné eldobni ezt, mert lát kapcsolatra esélyt, alapból én is szeretném a kapcsolatot, de ezek után most elgondolkoztatott.

Szerintetek meg fog ezek alapján nyílni, lesz ebből valami? A válaszolók között aki esetleg hasonló cipőben volt, tudna nekem tanácsot adni?

2020. szept. 26. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ez megint véletlenül a felnőtt kategóriába került 17 éves kérdés?
2020. szept. 27. 08:18
 2/7 A kérdező kommentje:

25 és 23L. Nem tini kategória.

Ne írj provokáló válaszokat én is normálisan kérdeztem.

2020. szept. 27. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A következő randin tartsatok játékos kérdezz feleleket, hogy mindent megtudhasson rólad amit csak szeretne, ezzel látja hogy igyekszel, de nem tolakszol. Illetve adj neki még egy hónapot, ha azután sem nyílik meg akkor valószínűleg csak tartalékosnak tart amíg nem jön jobb
2020. szept. 27. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
ilyenkor mindig két dolog van 1 vagy nem kellesz neki eléggé és vár egy jobbra de úgy van vele ha nem talál, akkor beéri veled és majd megpróbál megszeretni 2. nincs veled gond, de még igazából nincs túl az exen vagy valami másra koncentrál az életben, alapvetően az nem érdekli hogy kapcsolatba legyen, se veled, se mással....
2020. szept. 27. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért vár, mert introvertált.

Ők picit félénkebbek, több idő kell ahhoz, hogy megnyíljon (általában szex terén is).

Csak adj neki időt, értsd meg, hogy ő nem extrovertált, és hidd el, örülni fog, hogy vártál. Persze csak akkor, ha tényleg szimpatikus neked a lány.

20L

2020. okt. 1. 18:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a 3-asnak lett igaza, egy egyszerű hazugsággal megszakított velem minden kapcsolatot, olyan dolgokat talált ki, ami egyszerűen nem igaz és ezt ő is tudja..szerintem vagy nagyon megijedt és ezért tette vagy pedig talált közben magának valaki mást és nem merte megmondani
2020. okt. 2. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Elírtam 4-esnek*

5-ös köszönöm a válaszodat, ez volt az alapvető terv...sajnos nem vált be.

2020. okt. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!