Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok ilyen férfival ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok ilyen férfival ?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen "emo" szerű haja van, de nektek ez a haj egyeltalán nemjön be, viszont arcra bejön, kedves/intelligens stb. kizáró ok lenne, elfogadnátok így ?
2021. jún. 9. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
#10: szóval a fejedben élő hülye sztereotípiák miatt.
2021. jún. 9. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
#9 Mert első sorban magukat kamuból vagdosó, elkényeztetett, jó dolgukban nem tudják, hogy mit csináljanak tinik jutnak eszembe róluk, azért :D
2021. jún. 9. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

De miért ragaszkodik hozzá? Szerintem kb. senkinek nem előnyös. Mondjuk itt még jobbról a második belefér, de ez azért annyira nagyon nem emós.

[link]

2021. jún. 9. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
cigány férfiként ez a metálos gotos nők az eseteim , ahigyan a legtöbb cigány féfiban szexuális vágyat vált ki! tehát imponál !
2021. jún. 9. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A szexin kocos, hosszabb, borzas frizura nekem kifejezetten az esetem, viszont az emo levasalt, szemet takaro haj mar nem. Egyebkent meg mindenki olyan frizurat hord, amilyet akar, jogaban all nem valtoztatni. Ha beleszeretnek ugy teljesen, akkor ugysem a haja lenne az, ami miatt esetleg visszautasitom.
2021. jún. 10. 00:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos nagyon nem tetszik, így ha tényleg valóban ragaszkodik hozzá, akkor nem hiszem, hogy kezdenék vele.

De ez szerintem egy teljesen normális dolog. Lehet, hogy te sem kezdenél borotvált fejű, vagy leopárd mintás hajú nővel. Simán megeshet, hogy vannak, akiknek bejön az “emos” haj, sajnos én nem tartozok közéjük. Tőlem lehet egy férfi kopasz, hosszú hajú, rövid hajú, göndör, egyenes… de van pár frizura, amit nem tudok vonzónak látni. Például az általad említett, vagy mondjuk a tipikus “ecset” haj.

2021. jún. 10. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!