Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet azt kibírni/elviselni hogy a másik alig beszél magáról?
Ameddig valamelyik fél úgy érzi hogy eljött az ideje a másiknak a megnyílásra. Esetedben ez most van. Ennyi információból viszont nem lehet megmondani miért "hallgat" a másik. Lehet csak szimplán introvertált s te nagyítod fel a dolgot pedig semmiféle titok nincs. Egyszerűen csak szeretnéd még szorosabbra vonni a kapcsolatot, még intenzívebb tempóval nem csak "randizgatunk" perspektívával.
Tipp: ha érdekel valami akkor konkrétan kérdezz rá! Tegyél fel konkrét kérdéseket ami érdekel, legyen az előző kapcsolata, szüleivel való viszony, jövőkép vagy bármi.
Felszólít a nyitottságra, ez jó. Olyan a 10-es válasz is, mintha felelnie kéne.
Arra nem gondoltál, hogy te pofázol sokat?
Mondj már példát, hogy mit kéne mesélnie.
Nézd kérdező, ha introvertált és szűkszavú, akkor harapófogóval se fogsz többet kihúzni belőle. Annyit beszél magáról, amennyit jónak lát. Ez nem jellemhiba, hanem sajátosság. Mikor megismerkedtetek, ez gondolom, kiderült róla. Mondhattál volna nemet is neki.
Én is ilyen vagyok egyébként, akkor szólok többnyire, ha kérdeznek, és nem szoktam felszínesen fecsegni.
17-es! Pofázni... jó köszi. Én normálisan szoktam beszélni.
Ő az aki kérte hogy én meséljek magamról, a világlátásomról, családomról stb, és mindig mondja hogy szereti hogy beszélek ezekről, szereti hogy ilyen vagyok. De szerinted pofázom. Jól van...
Többieknek: ő magáról mintha szándékosan nem mondana semmit sem, mert védi magát vagy fogalmam sincs.
Felszínes csevely nem a stílusom! Nagyon is hogy nem! Inkább ő az aki nem akar belemenni mély, tartalmas beszélgetésekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!