Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igénylitek, hogy egy férfi udvaroljon nektek? Vagy elsőre ha nem mondtok egyértelmű igent, akkor többé ne próbálkozzon a férfi?
Az udvarlás nekem nem azt jelenti, hogy nem érti valaki a nemet.
Inkább egy lassú folyamatként gondolok az udvarlásra, melynek során egyre közelebb kerül egymáshoz a férfi és a nő, de fontos, hogy egyik félnek se legyen ellenére.
Felőlem próbálkozhat, nem jelentem fel a rendőrségen nyilván. De akit egyszer visszautasítok, és elmondom, hogy nem szeretnék ismerkedni, aztán újra ír, azt általában már válaszra sem méltatom.
Elég szerintem egyszer bepróbálkozni. Ha valami csoda folytán a jövőben meggondolnám magam, akkor majd megkeresem én a srácot.
#2 vagyok
Még hozzátenném, hogy élőben kicsit más a helyzet. Ha ott egyértelműen visszautasítok valakit, és aztán mégis közeledik felém, az nagyon zavaró.
Az udvarlás nem azt jelenti, hogy visszautasítás után valaki szenved és kínylódik, hogy nekem megfeleljen.
Az udvarlás az az ismerkedési folyamat ami alatt a férfi kihozza magából a maximumot, hogy meglássam miért érdemes vele lenni.
Szerintem az, hogy nemet mondok neki és ő tovább veri magát, az nem udvarlás, hanem pofátlanság :D
Még egy második próbálkozás részemről belefér, de nem közvetlen az első után, hanem pár hét/hónap/év múlva :D
Zaklatásnak mondjuk nem feltétlen mondanám a többszöri próbálkozást se azért (mondjuk mittomén 2-3 év alatt próbálkozik párszor), bár nyilván ha valaki rendszeresen ír/hív, követ, keres annak ellenére, hogy lekoptattam, az már zaklatás igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!