Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is próbálkozzak tovább, ha egyértelműen a tudtomra adta a fiú, hogy nem jövök be neki? (lent! )
Figyelt kérdés
Láttam egy srácot, aki nagyon megtetszett. Mivel a nevét tudtam, megkerestem MyVipen, és felvettem msn-re. Mondtam neki hogy helyes, meg hasonlókat, de nem sokat beszéltünk. Amikor lelépett, mondta hogy maradjak magamnak, nem vagyok az esete...Szóval akkor már ne próbálkozzak nála? Ne is írjak neki??2009. aug. 28. 15:32
1/11 anonim válasza:
Ne próbálkozz, felesleges, inkább csak megutáltatnád magad.
2/11 anonim válasza:
De írj neki mindenképpen, bármikor változhat a véleménye.
3/11 anonim válasza:
Szerintem se próbálkozz, nem éri meg ha már elutasított. Keress olyat aki megérdemel.
4/11 anonim válasza:
Sztem sem érdemes irnod neki:S
Csak megutál...keress olyat,aki szeret!
6/11 anonim válasza:
Elég egyértelmű volt a srác..Ha nem akarod magad kellemetlen helyzetbe hozni akkor hagyd az egészet..
7/11 anonim válasza:
Csak tovább rontanál a helyzeteden, nem mellesleg megalázó a számodra...vagyis nekem az lenne..
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Akkor inkább hagyom. :(
2009. aug. 28. 18:49
9/11 anonim válasza:
persze, próbálkozz más pasival hagyd a francba, elég bunkó módon mondta meg, szebben is mondhatta volna.
10/11 anonim válasza:
én értem mit élsz át de én nemnano tom csak hagyni a francba szoval ha alig ismered akro gondolom gyors leehtet az egész ismerkedj vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!