Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi 150-200 üzenet soknak számít egy ismerkedő oldalon? Mi a probléma velem, ha senki sem tetszik soha?
Mert rosszul csinálod.
Azt várod, hogy a monitor mögött alakuljanak ki az érzelmek, de ehhez ez kevés.
Ebből a 150-200 emberből válogass össze párat aki nem szexközpontú, tud másról is beszélni, más témák is érdeklik, esetleg van közös érdeklődés.
1-2 napot beszélj vele, neten, telefonon, majd invitáld el egy szimpátiacsekkolásra.
Nem értem miért rettegnek az emberek ennyire egy találkozótól, beültök valahová meginni egy kávét, beszélgettek nem kötelez semmire, max mindenki megy a saját dolgára utána.
De az, hogy megvan-e a szikra, a kémia és hogy milyen a kisugárzása az úgyis személyesen derül ki.
Volt már nekem is olyan, hogy kép alapján nem jött be az illető, viszont jókat beszélgettünk, elhívtam én is egy kávézóba, és pozitívan csalódtam, mert sokkal jobban nézett ki, mint a képeken, persze volt példa az ellenkezőjére is.
Társkeresőre mindenki az előnyös képeit pakolja be, illetve vannak akik nem tudnak jó szögből fotót készíteni magukról, ezért hátrányba kerülnek.
Szerintem ezzel a szimpátiacsekkolással nem vesztesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!