Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szomszédban a 32 éves srác, aki még a szüleivel lakik simán be tud csajozni, míg nekem alig jön össze?
MÉRNÖK.
Ki a fenét érdekel???
"Ok, nekem van hitel a lakásomon, meg van egy középkategóriás használt autóm. Nem keresek milliókat, de van egy biztos állásom."
Hiteled van vagy 30 évig. Van egy csere érett kocsid. Kevés a fizud. Biztos állás...manapság?
Szerintem csak annyi a baj, hogy túl sokat gyakorizol, és ami még rosszabb, el is hiszed, akiket itt írogatnak. Igen, itt nyavalyognak a nőgyűlölők, meg magukat incelnek nevezők, hogy a nők csak a pénzes pasikra meg a magasan képzett emberekre hajtanak, mivel mind pénzéhes.
Nos, ez a gyakori. Nem kell mindent elhinni...
Természetesen nem hátrány a diplomád, az szuper dolog, de ennyitől nem fog egy nő se a nyakadba borulni... A kocsid meg kb senkit nem érdekel, hogy mennyibe került, csak legyen egy darabban.
"Hát volt egy másfél éves kapcsija is egy építőmérnök csajjal. Tavaly szakítottak."
Ez egyre bizarabb, ha a haverod, akkor elég sz*r haver vagy, ha nem akkor meg elég bizarr hogy ennyire nyomonköveted egy idegen életét o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!