Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes olyan férfinak esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan férfinak esélyt adni, aki a jelenlétemben más nőt dícsér?

Figyelt kérdés
Írjátok le az indoklást és a nemeteket ha szavaztok.

2021. máj. 27. 22:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%
Úgy ahogy a 10-es mondja!
2021. máj. 28. 02:59
 12/31 anonim ***** válasza:
38%

Ha valaki, akkor én imádom a barátnőmet, mert egy kivételesen szuper nő minden tekintetben!

Előtte bárkit kocc nélkül meg lehet dicsérni, kilehet elemezni, vagy épp a véleményét kikérni -- legyen ez egy másik nő főztje, lakása, vagy épp a melle....

Én biztos agyvérzést kapnék tőled, kérdező!

(Az meg külön agyhalál, aki valami miatt besértődik és duzzog - miközben a szerencsétlen partnerének fogalma sincs hogy miért, aztán lehet barkochbázni... No, ehhez nekem nincsenek idegeim!)

2021. máj. 28. 03:43
 13/31 anonim ***** válasza:
91%

12-es, már ne is haragudj de a kapcsolat elején, ismerkedési fázisban, róla kéne szólnia a dicséretnek nem pedig más nőről.

Még csak nem is neki kéne ezt hallgatnia, hanem a pasi haverjainak.

Én offolnám ezt a palit.

2021. máj. 28. 04:11
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés te mit akarsz tőle, lehet azt megadja. Lehet hogy nem.
2021. máj. 28. 09:26
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem. Ha egyébként téged szokott dicsérni és néha néha mond egy bókot egy nőnek, az teljesen rendben van, de az, hogy mást az égig emel de veled jönne össze, az valószínűleg azt jelzi, hogy a másik nőnek nem kellett, vagy meg sem merte próbálni nála.
2021. máj. 28. 09:47
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

A férfi mindig lát szebbet, jobbat, csinosabbat, kükülönlegesebbet.

A nő is mindig fog látni sármosabbat, izmosabbat, jobb képűt.

Ezzel nincs is semmi baj. De ez még nem jelenti azt, hogy el akarja hagyni bárki is a párját.

Itt talán az egyedüli gond az, hogy ő nyilvánosan, előtted kezdte el dicsérgetni, és ez természetesen mindenkinek rosszul esik.

Az ilyet az ember nem hangoztatja a párja előtt, csak megjegyzi magába. Úgymond véka alá rejti.

Nyugodtan vágj bele a kapcsolatba, hidd el, attól még hogy megdicsérte, attól még nem fog téged elhagyni.

Rosszul esett. Ezt én maximálisan elhiszem. De hidd el,semmi több. 🤷‍♂️

2021. máj. 28. 10:02
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Több válaszból is látom, hogy sokan máshogy értelmeztük a kérdést.

Természetesen meg lehet dicsérni egy nő főztjét, festményét, énekhangját, stb. De az nem okés, ha ismerkedési fázisban a férfi úgy dicsér másik nőt, hogy azt fejezi ki azzal, hogy neki az a hölgy tetszik. Mondhat bárki bármit, ez nem normális.

2021. máj. 28. 10:48
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
A témából azt gyanítom azért, hogy itt egy "más nő nevét kiejti a száján, 3 napig féltékenységi tébolyban őrjöngök" típusú nőt tisztelhetünk a kérdezőben.
2021. jún. 1. 00:07
 19/31 anonim ***** válasza:

A kérdező ezt írta: A helyzet az volt, hogy egekig magasztalt egy bizonyos nőt, még a haverja is megemlítette hogy milyen helyes a csaj és mennyire tetszik a szóbanforgó fickónak, de ez a nő külföldön él, nem akar utána menni.

Szerintem ezek után, főleg, hogy meg is erősítik mások is, hogy tetszik a az a nő a férfinak, te nem lennél féltékeny? :D

2021. jún. 1. 00:11
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

19-es, túl jól ismerem azt a nőtípust, akinek azt mondod, hogy "láttam Marit a villamoson, nem volt jegye, úgyhogy adtam neki egyet", amire ő őrjöngeni kezd, mindennek elmond, és utána mindenkinek azt meséli, hogy te agyondicsérted ezt a Mari nevű luvnyát, ott akarod őt hagyni e miatt a szakadt Mari miatt, másról se beszélsz, mint arról a szemét Mariról, teljesen bele vagy bolondulva abba a rohadt Mariba, futsz a Mari után, mint aki megveszett, és porig aláztad őt amiatt a hülye rib.nc Mari miatt.

Éppenséggel sokkal (nagyságrendekkel) több az ilyen nő, mint az olyan idióta férfi, aki ténylegesen nekiáll agyba-főbe dicsérni egy másik nőt egy nőnek, akinek udvarolni akar. Szóval kb. 98%-os valószínűség szerint egy féltékenységi tébolyban szenvedő nővel van dolgunk.

2021. jún. 1. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!