Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan férfinak esélyt adni, aki a jelenlétemben más nőt dícsér?
Ha valaki, akkor én imádom a barátnőmet, mert egy kivételesen szuper nő minden tekintetben!
Előtte bárkit kocc nélkül meg lehet dicsérni, kilehet elemezni, vagy épp a véleményét kikérni -- legyen ez egy másik nő főztje, lakása, vagy épp a melle....
Én biztos agyvérzést kapnék tőled, kérdező!
(Az meg külön agyhalál, aki valami miatt besértődik és duzzog - miközben a szerencsétlen partnerének fogalma sincs hogy miért, aztán lehet barkochbázni... No, ehhez nekem nincsenek idegeim!)
12-es, már ne is haragudj de a kapcsolat elején, ismerkedési fázisban, róla kéne szólnia a dicséretnek nem pedig más nőről.
Még csak nem is neki kéne ezt hallgatnia, hanem a pasi haverjainak.
Én offolnám ezt a palit.
A férfi mindig lát szebbet, jobbat, csinosabbat, kükülönlegesebbet.
A nő is mindig fog látni sármosabbat, izmosabbat, jobb képűt.
Ezzel nincs is semmi baj. De ez még nem jelenti azt, hogy el akarja hagyni bárki is a párját.
Itt talán az egyedüli gond az, hogy ő nyilvánosan, előtted kezdte el dicsérgetni, és ez természetesen mindenkinek rosszul esik.
Az ilyet az ember nem hangoztatja a párja előtt, csak megjegyzi magába. Úgymond véka alá rejti.
Nyugodtan vágj bele a kapcsolatba, hidd el, attól még hogy megdicsérte, attól még nem fog téged elhagyni.
Rosszul esett. Ezt én maximálisan elhiszem. De hidd el,semmi több. 🤷♂️
Második vagyok. Több válaszból is látom, hogy sokan máshogy értelmeztük a kérdést.
Természetesen meg lehet dicsérni egy nő főztjét, festményét, énekhangját, stb. De az nem okés, ha ismerkedési fázisban a férfi úgy dicsér másik nőt, hogy azt fejezi ki azzal, hogy neki az a hölgy tetszik. Mondhat bárki bármit, ez nem normális.
A kérdező ezt írta: A helyzet az volt, hogy egekig magasztalt egy bizonyos nőt, még a haverja is megemlítette hogy milyen helyes a csaj és mennyire tetszik a szóbanforgó fickónak, de ez a nő külföldön él, nem akar utána menni.
Szerintem ezek után, főleg, hogy meg is erősítik mások is, hogy tetszik a az a nő a férfinak, te nem lennél féltékeny? :D
19-es, túl jól ismerem azt a nőtípust, akinek azt mondod, hogy "láttam Marit a villamoson, nem volt jegye, úgyhogy adtam neki egyet", amire ő őrjöngeni kezd, mindennek elmond, és utána mindenkinek azt meséli, hogy te agyondicsérted ezt a Mari nevű luvnyát, ott akarod őt hagyni e miatt a szakadt Mari miatt, másról se beszélsz, mint arról a szemét Mariról, teljesen bele vagy bolondulva abba a rohadt Mariba, futsz a Mari után, mint aki megveszett, és porig aláztad őt amiatt a hülye rib.nc Mari miatt.
Éppenséggel sokkal (nagyságrendekkel) több az ilyen nő, mint az olyan idióta férfi, aki ténylegesen nekiáll agyba-főbe dicsérni egy másik nőt egy nőnek, akinek udvarolni akar. Szóval kb. 98%-os valószínűség szerint egy féltékenységi tébolyban szenvedő nővel van dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!