Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes olyan férfinak esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan férfinak esélyt adni, aki a jelenlétemben más nőt dícsér?

Figyelt kérdés
Írjátok le az indoklást és a nemeteket ha szavaztok.

2021. máj. 27. 22:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%
indoklás? konkrétan nem érdekled mert más nőért rajong.ez nem egyértelmű? szánalmas.
2021. máj. 27. 22:13
 2/31 anonim ***** válasza:
66%
Szánalmas.
2021. máj. 27. 22:21
 3/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Én megtettem. Elnéztem a dolgot. Kár volt!

2021. máj. 27. 23:06
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Vajon miért tesz ilyet a férfi?

- Olyan ostoba, hogy magától nem tudja, ez a másiknak rosszul esik?

- Versenyeztetni akar?

- Az önbizalmadat akarja aláásni, hátha akkor föléd kerekedhet?

Bármelyik is legyen a válasz, mindenképpen súlyosan problémás.

2021. máj. 27. 23:09
 5/31 A kérdező kommentje:
Aki arra szavazott (meg privátban írta), hogy érdemes (igen) az miért így gondolja?
2021. máj. 27. 23:19
 6/31 anonim ***** válasza:
37%
Igen. Egy dicséret még nem kellene hogy aláássa az önbizalmat. Ha megdicsérek egy nőt mert tehetséges valamiben vagy jól néz ki, stb és a párom vagy randipartnerem erre kiakad, akkor az felejtős, még ilyen tinikategória. Jobb az ilyeneket elkerülni, mert azt hiszik hogy tökéletesek, és körülöttük forog a világ.
2021. máj. 27. 23:30
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdemes. Ezen mit kell indokolni? Egyértelmű.
2021. máj. 27. 23:47
 8/31 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Elég kevés az infó, pl ha feleségemékkel vendégségben vagyunk, és mondjuk a barátom felesége főz, megdicsérem, hogy finomat főzött, stb. Szerintem minden a szituációtól és a 2 ember kapcsolatáról függ.
2021. máj. 28. 00:11
 9/31 A kérdező kommentje:

A helyzet az volt, hogy egekig magasztalt egy bizonyos nőt, még a haverja is megemlítette hogy milyen helyes a csaj és mennyire tetszik a szóbanforgó fickónak, de ez a nő külföldön él, nem akar utána menni.

Ez meg engem kissé lelomboz, rólam nem beszél így sem ő, sem a baráti köre.

Még nem kezdtünk semmibe, csak "nyitna felém" de engem ez annyira bánt, hogy nem akarok tőle semmit.

De biztos akarok lenni benne, hogy nem én dramatizálom túl a dolgot, mert a nő dícsérgetése óta nem kevés idő telt el (igen, az is zavar, hogy ennyit várt, mikor elérhető voltam).

2021. máj. 28. 00:32
 10/31 anonim ***** válasza:
91%
Ha ló nincs a szamár is jó. Ha vele maradsz akkor az első jobb nő miatt dobni fog.
2021. máj. 28. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!