Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy elvárásaim lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy elvárásaim lennének első randin?

Figyelt kérdés

Tinderen már a sokadik lánynál tapasztalom azt, hogy unalmas minden. Beszélgetünk, majd találkozunk. Séta a parkban, és ha úgy alakul, akkor beülünk valahova inni, enni valamit. És nem történik semmi. Beszélgetünk, de mintha barátok lennénk. Nekem szükségem lenne kicsit romantikusabb pillanatokra, de nem érzem azt, hogy a másik fél vevő lenne rá. Mások csókolóznak meg szexelnek randik végén, nálunk meg még egy romantikusabb pillantásra sincs lehetőség, mert a csaj kényszeresen elkezd beszélni valami hülyeségről, pl az időjárásról.

Volt szerencsém olyan személyhez, akivel - bár nem történt meg az első találkozás - már a randi előtt, kvázi chaten keresztül tudtunk flörtölni. Vele úgy vártam a randit, mint a gyerekek a karácsonyt. De ettől az előbb részletezett langyos víztől teljesen elmegy a kedvem. Hiába akarna a csaj második randit, nem tudom jó szívvel elhívni és készülni rá, egyszerűen nem várom, annyira unalmas minden.

Nekem lennének túl nagyok az elvárásaim? Én szúrok el valamit? Vagy csak nem hozzám illő lányokhoz volt eddig szerencsém?

24f

2021. máj. 27. 16:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
20. Nem szerelem, de vonzódni tudsz hozzá. Mind a külsejéhez már ránézésre, mind a személyiségéhez egyre jobban akár már pár óra beszélgetés után.
2021. máj. 27. 20:27
 22/26 anonim ***** válasza:
86%
Én személy szerint nem tudok ennyi idő alatt.
2021. máj. 27. 20:32
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg még nem tudja eldönteni 40 perc után. Nálam is volt ilyen és az illető ma már a férjem 16 éve :))

Türelem:)

2021. máj. 27. 20:40
 24/26 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok már, hogy ha élőben szemezel egy fiúval/lánnyal, és nonverbális jelekkel kifejezitek a tetszéseteket egymás felé még mielőtt beszéltetek volna, akkor az semmilyen érzelmet nem vált ki belőletek.. Első randin meg főleg kellene ilyeneknek lennie. Nekem az a furcsa, hogy valaki ennyire nem érez semmit.
2021. máj. 27. 21:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy zavarban vannak. Én első randin még nem tudok feloldódni, még ha nem is látszik rajtam. Szerintem normális, ha csak beszélgetés van, nekem például inkább furcsa egy kvázi idegennel flörtölni, pláne csókolózni.
2021. máj. 27. 22:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tükrözi vissza a jelzéseidet, akkor nem vagy rá hatással. Valószínű ne is lesz következő randi.
2021. máj. 28. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!