Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire bevett szokás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bevett szokás a neten, hogy valaki erotikus képet kér x nap beszélgetés után? Normális dolog küldeni vagy sem?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy régebben alapvetően nem küldtem ilyet, mert úgy voltam vele, hogy komoly kapcsolatot keresek. Viszont így mindenki konzervatív apácának tartott. Pl az utóbbi időben meg, mikor már valaki megtetszett és kért ilyesmit, félretettem ezt az elvet és egyszer kétszer előfordult, hogy küldtem olyat, amin nem volt rajta az arcom, de pl többet mutatott. Akkor meg jött ez a szöveg, hogy olyan vagyok, mint a többi csaj. Most egy férfi, minek kér ilyet, ha utána ezt csalódásként éli meg ez az egyik kérdésem? A másik kérdésem még az, hogy mi a jó eljárás? Szerintetek múlhat ezen egy kapcsolat komolysága?

Ez nálam azért is érdekes pl, mert általában nagyon jellemző rám, hogy elhúzom a randikat legalább egy hónapig, míg valakivel lefekszem. Szóval tényleg nem tudom, mi lenne a jó, mert igazából semmi sem az a férfiaknak, ahogy észrevettem...

2021. máj. 27. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Relativ. Függ attól hogy hány éves vagy
2021. máj. 28. 20:34
 12/12 Á.Zoli ***** válasza:

Tedd úgy, ahogy eddig tetted! Teljesen jó hozzáállás...

A megfelelő partner értékelni fog, hidd el! 😊👍

2021. máj. 29. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!