Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit és hogyan írjak neki facebookon úgy, hogy abból érdemi beszélgetés és randi is legyen?
Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem valakivel, aki korban is hozzám illik, tetszik is nagyon, közel is lakik hozzám, nagyon az esetem, szóval egyelőre csak jót tudok mondani. Tinderen beszélgettünk, akkor meghívott kávézni csak valahogy elült a téma. Bejelöltem facebookon, aminek azt mondta ma, hogy örül és nyugodtan írjak ott ha van kedvem mert ott jobban szeret beszélgetni mint tinderen. De fogalmam sincs hogy mit írhatnék, hogy ne legyenek kínos szünetek meg hasonlók... Valahogy fontossá vált az életemben, hogy találkozzunk és tartsuk a kapcsolatot. Valakinek van tippje ami bevált?
Én 22/l ő 23/f
2021. máj. 20. 16:58
1/15 anonim válasza:
A farok csovalja a kutyat. Te vagy a kutya, ha nem nyilvanvalo.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor legyek kutya, majd nem leszek, de ő akkor is kell 😄
2021. máj. 20. 17:05
3/15 anonim válasza:
Tehát azért annyira nem férfi, hogy tegyen azért, hogy legyen köztetek valami, de ha meghúzna, az jól esne. Értem. 😕
4/15 A kérdező kommentje:
Én ilyet nem mondtam. Lehet hogy csak félszeg vagy sokat melózik (mint mondta is). Először el akarok vele menni kávézni, sétálni az esőben, nézni a naplementét és a hullócsillagokat, bemutatni a családomnak, utána felőlem meg is húzhat ha én is úgy akarom.
2021. máj. 20. 17:39
5/15 anonim válasza:
Látom, jól előre gondolkodtál úgy, hogy még egy randi sem volt. Amúgy az a pasi, aki meg sem próbál kezdeményezni, az veszett fejsze nyele. Annyira mégsem akar téged, mint te őt. Én hagynám.
6/15 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit megszállott lettem, nem tudom... Most szétspammeltem a messengerét, küldtem zenéket meg felajánlottam hogy kérdezzen bármit ami érdekli, de ha passzív lesz akkor lehet hogy hagyom amíg megnyílik magától
2021. máj. 20. 18:11
7/15 anonim válasza:
Valószínűleg eddig sem akart, de azután, hogy így nyomulsz, még kevésbé fog. Nagyon kislány vagy, sejtem felületes is.
8/15 A kérdező kommentje:
Oahw, fel akar hívni 😍 aki jönni akar majd az esküvőre, jelezze 😄😄😄
2021. máj. 20. 20:03
9/15 anonim válasza:
Remélem csak trollkodsz, máskülönben te leszel az új D-kosár.
10/15 A kérdező kommentje:
Félig trollkodom persze, de azért amiket leírtam igazak és nagyon örülök 😄
2021. máj. 20. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!