Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok facebook-on hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok facebook-on hogy jobb szerintetek kezdeményezni egy beszélgetést?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha tetszettek egy pasinak, szerintetek hogy jobb kezdeményeznie? Ha elsőre megírja hogy azért írt mert szimpatikusnak talált , vagy ha csak indirekt módon kezd el beszélgetni veletek valamiről az adatlapotokról, legyen az egy kép stb...VAGY ha nektek is tetszik akkor oly mind1?
2020. jún. 5. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik akkor azért mindegy, ha nem tetszik akkor még azért. A legtöbb nő amúgy nem szereti, ha ismeretlenek írogatnak rájuk facebookon.
2020. jún. 5. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszene is, azzal, hogy face-en ír, elmúlik ez.
2020. jún. 5. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mind2 teljesen jó! Nekem általában az van, hogy bejelölnek, aztán rám ír, hogy Szia! Ismerjük egymást? Ilyenkor az agyam el dobom, hogy tényleg léteznek még ilyen emberek?
2020. jún. 5. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszel kép alapján fúl mindegy milyen a szöveged.

Ez kívétel a valóságban ha kint az offline világban meg képes vagyok jobban csak a személyiségére koncentrálni, de neten csak a külső tud megfogni.

26N

2020. jún. 5. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismeretlenül írna, az üzenet fennakadna a szűrőn és sosem jutna el hozzám. Ha ismerjük egymást, akkor meg ne facebookon írogasson már.
2020. jún. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!