Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok facebook-on hogy jobb szerintetek kezdeményezni egy beszélgetést?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha tetszettek egy pasinak, szerintetek hogy jobb kezdeményeznie? Ha elsőre megírja hogy azért írt mert szimpatikusnak talált , vagy ha csak indirekt módon kezd el beszélgetni veletek valamiről az adatlapotokról, legyen az egy kép stb...VAGY ha nektek is tetszik akkor oly mind1?2020. jún. 5. 13:27
1/5 anonim válasza:
Ha tetszik akkor azért mindegy, ha nem tetszik akkor még azért. A legtöbb nő amúgy nem szereti, ha ismeretlenek írogatnak rájuk facebookon.
2/5 anonim válasza:
Ha tetszene is, azzal, hogy face-en ír, elmúlik ez.
3/5 anonim válasza:
Szerintem mind2 teljesen jó! Nekem általában az van, hogy bejelölnek, aztán rám ír, hogy Szia! Ismerjük egymást? Ilyenkor az agyam el dobom, hogy tényleg léteznek még ilyen emberek?
4/5 anonim válasza:
Ha nem tetszel kép alapján fúl mindegy milyen a szöveged.
Ez kívétel a valóságban ha kint az offline világban meg képes vagyok jobban csak a személyiségére koncentrálni, de neten csak a külső tud megfogni.
26N
5/5 anonim válasza:
Ha ismeretlenül írna, az üzenet fennakadna a szűrőn és sosem jutna el hozzám. Ha ismerjük egymást, akkor meg ne facebookon írogasson már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!