Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú ezt mondja, akkor jobb lenne nekem kezdeményezni igazából vagy ez inkább a semmivel egyenlő?
Figyelt kérdés
Nem az a kezdeményező típus, ahogy eddig lejött, de miután rákérdeztem, hogy lesz -e belőlünk valami, mert már egy ideje az ismerkedő fázisban vagyunk, erre ezt válaszolta: nem akarlak hülyíteni, de elég bizonytalan vagyok, ezért nem akarok kezdeményezni, de mindig sokat gondolok arra, hogy már lehet kellene... ha bárkitől akarnék is valamit, akkor az te lennél.2014. jún. 5. 20:13
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon jó. :D
Fiú: "Nézd, elég bizonytalan vagyok magamban, fogalmam sincs mi legyen kettőnkkel, de már gondoltam arra, hogy esetleg talán kezdeni kellene valamit ez ügyben és, ha pedig mégis rászánnám magam arra, hogy így tegyek akkor valószínű te lennél az a lány akivel el tudnék képzelni valamit. Addig is csak udvarolj amíg el nem döntöm mit is akarok"
Nem egy igazi álomlovag? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Elég rossz ez a bizonytalan azt sem tudja mit akar dolog :D
2014. jún. 5. 20:17
3/5 anonim válasza:
Hosszú távon nem jó bizonytalan férfival együtt lenni. Tapasztalatból mondom, mert én is bizonytalan kandúr vagyok.
4/5 anonim válasza:
abban bizonytalan, hogy engedje-e meg neked a közeledést, holott nem tetszel igazán. gondold át, hogy mennyire jó érzés így keresni a kedvét.
5/5 anonim válasza:
Aki bizonytalan érdemes otthagyni. Elveszi a lehetőséget azoktól, akik nagyon is határozottan tudják mit akarnak tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!