Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok reggel vagy este jobb?
Ti melyik időpontban értékelitek jobban, ha a pasitok kezdeményezi a szexet? Reggel, vagy este? Csak hétvégén napközben? Stb
Életkorral érdekesebb a válasz :)
Este vagy délután. Csak hétvégén. Hét -közbe váltóba dolgozunk. Sokszor nem is találkozunk.
40n
Hangulatfüggő,hogy este vagy reggel.
Bármelyik nap mehet, az nincs megszabva.
22/L
Mi általában hétvégén tudunk találkozni csak egyetem és munka miatt.
Olyankor nálam alszik és este hosszan, majd reggel is :D
Ha együtt élek valakivel, akkor reggel is, este is, akár napközben is. Nem tudom, hogy tudnak egyesek úgy felkelni, hogy ott fekszik a másik és kibírja, nem kívánja. Én meg is őrülnék, kínzás lenne, hisz azért ébredek mellette, mert vonzó számomra.
26N
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen nap van, szexelünk hétközben ès hètvègén is. Viszont èn estènkènt jobban kívánom. Levezeti a stresszt, jó összebújva elaludni...stb
Reggelente ritkán szeretkezünk. Sztem ha szàmolnàm az is hètvègère esne. Gondolom olyankor nem izgulok, hogy kelni kell, menni kell...stb
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!