Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon beszélgetek egy lánnyal, de kifogytam a témákból, hogyan tovább? (többi lent) 20f
Elkezdetem beszélgetni az egyik volt osztály társammal, gimiben szerelmes voltam belé, de nem lett belőle semmi.
Marhán örültem, mikor a semmiből rám írt, mit csinálok, hogy vagyok és elkezdtünk beszélgetni fb. Sose voltam nagy dumás, de azért beszélgettünk, mostanra meg már úgy érzem nem tudok vele semmiről sem beszélgetni, egy két szavas válaszokat ír, próbálok témát keresni de nem jut eszembe semmi. Most ágyhoz vagyok kötve, mert gipszben van a lábam, így sehova se tudom elhívni, csak fb-n tudok vele beszélgetni. Még most is érzek iránta valamit és nem akarom csak így hagyni. Inkább tanácsot szeretnék kérni, mint témát, úgy érzem arra nagyobb szükségem van.
Vissza nézzem a beszélgetésünket és abból szerezzek információt? Vagy mit csináljak?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Kedved 4.
Volt közös témánk, több is, sokat beszélgetünk, de mára elfogyott. És nem tudtam elmondani neki mit érzek.
Igen ő kezdeményezte, egyből kérdezte nem e érek rá valamikor, össze futhatnánk. De ugye a gipsz.
Amúgy le írjam ezt, hogy nem találok közös témát, vagy csak írogassak neki, hátha találok valamit? Mit csinálja? Sose volt erősségem a beszélgetés, főleg lányokkal.
Kifogyni a témákból. Miajóisten?!
Ha valakit megismersz, pont, hogy egyre több és jobb témátok van... Jövőbeli tervek, életcélok, legkedvesebb kiskori élmény, mi akart lenni és most mi akar, legbefolyásosabb alak az életében, kedvenc költő, hisz-e a sorsban és ha igen/nem, miért? Hisz bármilyen transzcendensben, milyenben és miért? Akar-e családot, ha igen, hogyan képzeli ezt el? Mi a legnagyobb félelme, mi legmerészebb álma? Milyen egy ideális párkapcsolat számára, mit jelent neki a barátság? Mit gondol a homoszexualitásról, a feminizmusról, a poligámiáról, az egyéjszakásokról vagy épp a házasságról? Mitől szerethető számára egy ember, mi az, amit semmi pénzért nem vállalna az életben. Ha nem lenne egyik napról a másikra semmije, hogy kezdené újra? Hova menne nyaralni, és miért oda, van-e bakancslistája, vagy valami, amit mindenképpen ki akar próbálni? Ha egy ünnepi vacsit kellene neked készítenie, mi lenne a menü? Ha tanár lenne, mit tanítana és milyen korosztálynak? Ha bármilyen háziállata lehetne, mit tartana? Ha a mai lenne az utolsó napja, mit gondolna vagy mivel töltené el? Ha pártot kellene alapítania, milyen értéket és szemléletet képviselne és hogyan keresne megbízható tagokat? És ha vállalkozást, mivel foglalkozna?
Könyörgöm, drága kicsi korosztályom, ne butuljatok már el.:( Unom, hogy engem is csak a film/zene/könyv szentháromságról tudtok beszéltetni...
Amúgy meg csak olyat dobj fel, amihez te is hozzá tudsz érdemben szólni. Annak nincs értelme, hogy valaki ír egy korrekt választ, megosztja veled a nézeteit vagy egy belsőbb részét, te meg bevágsz néha egy aha-t, vagy egy értem-et, hogy "érezze a törődést", de ugyanott vagytok, mert egyoldalú az egész és nem vagy képes megfogalmazni a saját gondolataid.
Azért írtam ezeket, mert célszerű olyat kérdezni, ami kicsit az ember személyiségét hozza elő és azt, amilyen ő, amivel esetleg később nap-mint nap szembesülsz. Most arról témázni, hogy ki mit bír, édeskevés és tényleg meghal egy idő után a beszélgetés. Nem is rólatok szól igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!