Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Apa vagy fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Apa vagy fiú?

Figyelt kérdés

Van egy iszonyatosan helyes srác,aki nagyon bejön nekem...Ez eddig nem is lenne probléma,csak van barátnője...Nahh igen,még ezen is túl tudnék lépni,de megismertem az apját...És ő...Nos nincsenek rá szavak,hogy mennyire helyes,férias,szexi,figyelmes...Nos még talán ez sem olyan hatalmas gond(TALÁN),de a tudtomra adta,hogy tetszem neki...

Így végiggondolva iszonyatos csaj vagyok,hiszen van egy korban nagyjából hozzámillő és egy igen nagy eltéréssel bíró férfi...Én senki életét nem akarom tönkretenni és iylen még sose fordult velem elő,hogy egyszerre két pasi tetszen ennyire,főleg nem egy családból....Foggalmam sincs,hogy mit tegyek..Nem bírom őket kiverni a fejemből...Pedig ez lenne a logikus és értelmes döntés,de erre én nem vagyok képes...

Létszi kíméljetek a hülye beszólásoktól! A normális válaszokat pedig előre is köszönöm!

18/L

2010. aug. 24. 16:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A válópert az anya adta be,szóval tud róla...A fiú meg...Nem tudom...
2010. aug. 24. 17:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vicces család, ki ne hagyd :P
2010. aug. 24. 17:48
 23/30 anonim ***** válasza:
De kérdés. Mond melyik hány éves?
2010. aug. 24. 17:48
 24/30 A kérdező kommentje:
18 és 30 felett :D Nem mondok konkrét számot,hiszen még 30-nak sem néz ki...
2010. aug. 24. 17:50
 25/30 A kérdező kommentje:
De nem a kor számít,vagyis nem tudom...Engem nem zavar,hogy a srác fiatalabb nálam a pasi meg idősebb :D
2010. aug. 24. 18:16
 26/30 anonim ***** válasza:

"Létszi "

Ennyire műveletlen nem lehetsz:D

Légyszíves --> légyszi

2010. aug. 24. 19:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Sztem vágd őket gruppenbe:D

Először meglesz a srác, aztán az apja, ennyi, utána elégedetten lélegezhetsz fel, hogy megvoltak.

2010. aug. 24. 19:29
 28/30 A kérdező kommentje:

Inkább azt írjam,hogy létszi,mindhogy lécci...

És mint említettem még szűz vagyok,ami nem zavarja őket,viszont ki van lőve a gruppen meg a többi...

2010. aug. 24. 20:39
 29/30 anonim válasza:
éna pasit választanám a barátnő engem nem zavarna elvégre is ha tetszem neki úgy is elhaggya ha meg nem akk le mondok róla...de az apa nálam ki van zárva azt sem tod miért váltak el:/vagy ha igen és leírtad akk nem olvastam el az összesetxD
2010. aug. 26. 15:19
 30/30 A kérdező kommentje:

Hát a feleség akar válni,mert már nem olyan jó a kapcs-uk...A pasi romantikusabb a nő meg nem nagyon akar vele semennyi időt eltölteni..PL utazás,romantikus séták szóval semmi olyan dolgot,amit a pasi szeretne vagy amivel meg lehetne menteni a kapcs-ukat...

Nekem azért is jön be,mert olyan romantikus alkat...Figyelmes,odaadó,udvarias,nyugodt és nagyon nagyon sokoldalú :D

2010. aug. 26. 16:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!