Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ilyenkor a következő lépés?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel jelenleg ismerkedem. Én egyelőre nagyon nem tudom mit akarok. Igazából nincs gond vele. Nem ájulok el a külsejétől, de csinos, szép lány. Személyisége is tetszik, rendes, jó értékrendű. Viszont én semmi pluszt nem érzek. Valahogy nincs meg a vonzalom. Se érzelmileg, se szexuálisan (hiába nincs baj a külsejével). Egy hétnyi beszélgetés és egy találkozás után érdemes lenne ezt még erőltetni? Ki tud ez még alakulni, vagy veszett ügy? Én azt látom rajta, hogy bejövök neki. Szemétség lenne újabb randit kérni tőle, miközben nálam ő egy "talán kategória", és közben mások felé nyitok tinderen?2021. máj. 26. 22:17
1/5 anonim válasza:
Ha eddig ennyire nem érzel semmit, valószínűleg a későbbiekben sem fogsz. Ha ennek ellenére nem akarod még elengedni, legalább mondd meg neki őszintén, hogy kedveled, de még nem vagy benne biztos, hogy akarsz-e többet.
Egy kapcsolathoz az nem elég, hogy rendes meg nem néz ki rosszul. Ezzel nincs semmi gond, mással is előfordul. Ha nem jön be úgy, akkor nem sok értelme van tovább találkozgatni vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy elszalasztok valakit akivel lehet, hogy boldog lehetnék, mert a tökéletesre várok.
2021. máj. 26. 22:31
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez még rövid idő ahhoz, hogy ez biztosan kiderüljön. A kérdés az, hogy taszít-e. Ha igen, akkor nem érdemes folytatni. Ha csak nincs meg a hű de nagy lángolás, akkor meg adj időt magadnak, hogy egyáltalán megismerd.
4/5 anonim válasza:
Teljesen ugyanígy érzek, ugyanígy vagyok egy lánnyal.
Csak itt már nem egy hét telt el, hanem több mint három.
Egyszerűen én nem érzem azt, hogy vele tudnék lenni. Annak ellenére, hogy alig tudnék rosszat mondani. Szar érzés amúgy.
5/5 anonim válasza:
Én nem húznám egyikünk idejét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!