Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a következő lépés?
21 éves vagyok, a lány pedig 17, lassan 18. Már volt 2 találkozásunk. Első tali: ölelés, sétálni voltunk. Második randi: ölelés, sétálni voltunk, parkban, leültünk, kezét simogattam, magamhoz húztam őt, megmelegítettem őt, óvatosan simogattam a vállánál, hasát. Kézen fogva tartottuk egymást, mikor jött valaki az utcán, elengedte a kezemet. Nem rég szakított a volt baratjával. Megkérdeztem ő tőle, hogy mit szeret milyen ételt, mit csinál szabadidejében, mi érdekli őt, fogyaszt-e alkoholt, vagy dohányzik-e. Már nem tudok tőle mit kérdezni.
Örül a találkozásunknak, szeretne velem lenni, de úgy látom, hogy ő erre nagyon lassan megy. 2 órát nem volt a neten, kérdezzem meg tőle, hogy kivel volt kint?
Mi legyen a következő lépés? Adjatok tanácsokat kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!