Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sikerem a lanyoknál?
Jószívű, hűséges, figyelmes de határozott egyén vagyok. Szeretek jókat beszelgetni.
Jóképű, kozepesen izmos(tornász) alkatom van 195 cm magas vagyok 80 kg.
4 nyelven beszélek gitarozok, csellózok, szeretek olvasni, folyton jo kedélyű pozitív gondolkodású és humoros vagyok. Igényesen öltözködöm, van saját lakásom kocsim. Nem vagyok nyomulós típus. Nem tudom miért kerülnek el mégis a lányok.

6.
Mit kellene mondania, mi a helyes kifejezés? A "helyes" meg a "jóképű" ugyanolyan gázul hangzanak. A "fess" és a "nett" pedig ódivatú.
ÉN KÍVÜL BELÜL TÖKÉLETES VAGYOK JOÓ?
Szerintem szimplán túl tökéletes vagyok bárkihez is. Az is lehet a baj hogy szerelmes vagyok magamba, csak még magamnak sem viszonzom.

13.
Egy tipp a trollkodáshoz:
Ne legyél ennyire szélsőséges, mert az lebuktat.

#10-es voltam
Szeretem, mikor tényleg segíteni akarok, aztán kiderül, hogy csak egy unatkozó troll kérdés.
Köszönöm, hogy pazaroltad az időmet, további szép napot!

Mert gyakorira jársz hazudozni, azért.
Amúgy döbbenet hány embernek nem esett le rögtön a kérdésből, hogy kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!