Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs sikerem a lanyoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem a lanyoknál?

Figyelt kérdés

Jószívű, hűséges, figyelmes de határozott egyén vagyok. Szeretek jókat beszelgetni.

Jóképű, kozepesen izmos(tornász) alkatom van 195 cm magas vagyok 80 kg.

4 nyelven beszélek gitarozok, csellózok, szeretek olvasni, folyton jo kedélyű pozitív gondolkodású és humoros vagyok. Igényesen öltözködöm, van saját lakásom kocsim. Nem vagyok nyomulós típus. Nem tudom miért kerülnek el mégis a lányok.

2021. máj. 20. 08:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
lehet túl magas vagy, azért a 195 cm elég langaléta alkalt, ugyanolyan aránytalan és torz mint a tök pici test. Én 160 cm vagyok és látom magamon is hogy hosszú torzs s rövid lábak elég csökött formát adnak, de a nagyon magas emberek is ugyanilyenek, óriási lábak, nagy fej...azért persze akadnak kivételek, van egy pasi aki tetszik és ő pont 187-190 körül lehet, de ő kivétel, mert ő nem azért tetszik nekem, hanem más miatt
2021. máj. 20. 09:22
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

6.

Mit kellene mondania, mi a helyes kifejezés? A "helyes" meg a "jóképű" ugyanolyan gázul hangzanak. A "fess" és a "nett" pedig ódivatú.

2021. máj. 20. 09:23
 13/16 A kérdező kommentje:

ÉN KÍVÜL BELÜL TÖKÉLETES VAGYOK JOÓ?

Szerintem szimplán túl tökéletes vagyok bárkihez is. Az is lehet a baj hogy szerelmes vagyok magamba, csak még magamnak sem viszonzom.

2021. máj. 20. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13.

Egy tipp a trollkodáshoz:

Ne legyél ennyire szélsőséges, mert az lebuktat.

2021. máj. 20. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#10-es voltam

Szeretem, mikor tényleg segíteni akarok, aztán kiderül, hogy csak egy unatkozó troll kérdés.

Köszönöm, hogy pazaroltad az időmet, további szép napot!

2021. máj. 20. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:
95%

Mert gyakorira jársz hazudozni, azért.

Amúgy döbbenet hány embernek nem esett le rögtön a kérdésből, hogy kamu...

2021. máj. 20. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!