Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sikerem a lanyoknál?
Jószívű, hűséges, figyelmes de határozott egyén vagyok. Szeretek jókat beszelgetni.
Jóképű, kozepesen izmos(tornász) alkatom van 195 cm magas vagyok 80 kg.
4 nyelven beszélek gitarozok, csellózok, szeretek olvasni, folyton jo kedélyű pozitív gondolkodású és humoros vagyok. Igényesen öltözködöm, van saját lakásom kocsim. Nem vagyok nyomulós típus. Nem tudom miért kerülnek el mégis a lányok.

1# Neten elvből nem ismerkedem. Számomra az teljesen szemelytelen. Ahány társasággal összehozott eddig az élet (haverok, suli, egyetem, munkahely bulik stb) mindenhol könnyen ismerkedek . Volt sok pozitív tapasztalatom már az ellenkező nemmel: kölcsönös szimpátia, jó beszélgetések, de randira nem került sor. Mindig lepattintottak valamivel.
Valahogy mindig a "Barát" zónában landolok.

3as 😂😂😂😂😂😂
Lehet a személyiséged nem jön be nekik, vagy túl jo fiúnak, unalmasnak tartanak.

Fejre állok ettől amikor egy FÉRFI azt mondja magára hogy szép... 🤦♀️
Ez annyira kiábrándító....

múltkor futtatta itt magát egy pasi, azt állította magáról, hogy milyen helyes. Küldött képet. Erős 4es volt a srác.
Lehet torzít a tükröd neked is.

Ha nem vagy extrém ronda és alapból a kapcsolatfelvétel is megy, akkor a személyiségeddel vagy a stílusoddal lesz gond. Van olyan, hogy valki kívül-belül rendbe van, de az ismerkedés nem megy neki. Az elején. Mert ha kívül-belül rendbe van, akkor úgyis belejön az ismerkedésbe, figyelni fog arra, hogy mit hogyan kell csinálni, hogy ne riassza el a randipartnert egy amúgy ártatlan de szerencsétlen lépéssel.
Szóval vagy tanulnod kell még, vagy mélyebbre magadba ásni, hogy esetleg mi a bibi benned, amit amúgy most nem veszel észre.
Volt már kapcsolatod amúgy? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!