Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik még az utcán való leszólítás??
Nem szeretem a neten való ismerkedést, csajozást.
Én még a régimódi, személyes találkozókban hiszek.
Működik még az utcán való leszólítás/ismerkedés?
Akár direkt, vagy indirekt módon? 20/F
Nőtől függ. Van olyan nő, aki élből elutasítja a vadidegennel, utcán való ismerkedést rossz tapasztalatok miatt vagy mert ő csak baráti körben, barátok ismerőseinek a körében hajlandó, a másik alapos kiismerése után. Van, akinél működik. Nyilván azért alapvető illemszabályokra érdemes odafigyelni:
- ha valaki látványosan siet, ne támadd le, valószínűleg késésben van, és pont nem egy udvarló emberkére lesz plusz 5 perce
- ha épp konkrétan valami mást csinál (telefonál, épp fizet a pénztárnál)
- ha befordul egy kapualjba és addig nem adta jelét, hogy érdekelne, ne menj utána (valószínűleg ott lakik, és nagggyon erősen kukkolós / sztalker / beteg udvarló hatást kelt)
- ha valakin fülhallgató van, csak azért ne kocogtasd a vállát, és még véletlenül sem szedd ki a füléből a fülest csak azért, hogy beszélhess vele, annyira nem fontos
- ne szorítsd a sarokba, ne blokkold az útját (ijesztő / sok zaklató ezzel kezdi)
- ne kezdj el barokkos körmondatokban nyálas dicshimnuszt zengeni - nem is ismered, nagyon fura / cringe dolog
- köszönj, kérdezd meg, nem zavarod-e... ha elutasít, fogadd el, mondd, hogy "értem, ne haragudj" és távozz... ne kezdj el könyörögni, ne kezdd el felszínes ribizni, ne próbáld meggyőzni, ne kezdd el sértegetni
- normális, egyszerű szöveggel menj oda - ne ilyen "jó csöcsöd / segged" jellegűekkel és ne is ilyen 1000éves netes erőltetett viccességekkel ("Szép lábak, mikor nyitnak?", "Elvesztettem a számom, megadnád a tiédet?" és egyéb "gyönyörűségek")
Alapvetően úgy szoktam odamenni,( ha pl. Piros cipő van rajta)
"Szia, tudom furcsa lehet, hogy csak így leszólítalak,
"bemutatkozás",
Te vagy a legszebb piros cipős lány a környéken és gondoltam semmit sem veszítünk ha idejövök, max feldobjuk egymás napját, mijáratban vagy? ....
És innentől már elindul a beszélgetés ha a másik fél nyitott rá.
Hát... ezt a "furcsa lehet"-es részt hanyagolnám, mert a pénzlejmolós meg egyéb gyanús alakok is ilyen szöveggel szoktak jönni.
Inkább az, hogy "Ne haragudj, remélem, nem zavarok nagyon, nagyon csinos vagy, szeretnélek jobban megismerni".
A többi szöveg is nekem egy picit erőltetett, mert kicsit beképzeltnek hangzik, hogy már úgy mész oda, hogy azt sugallod, hogy "hé cica, tudom, hogy feldobom a napod". De azért nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!