Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen tényleg aratnak a 100 kilós elhízott nők is, pörgetve a pasikat?
De miért kell a pasiknak a bojler nő is? Ennyire ki vannak éhezve?
F/30
nem hinnem, hogy aratnanak.
de az teny, hogy sok nyomorult pasi mindenkit jobbra huz vegso ketsegbeeseseben. errol nem a 100 kilos nok tehetnek.
Nem, de neki ez tetszik. Nagy cicik, nagy fenék, puha formák. 100 pasiból mondjuk 5 lehet ilyen. Ez egy társkeresőn szerinted hány fő lehet?
Plusz azok, akik tényleg csak kanosak, vagy kíváncsiak. Maradjunk annyiban, hogy hetente mással tud dugni.
Gyerekek!
Múltkor rám írt egy ilyen bojler min 120 kg volt.
Elkezdi.
Látja hogy szép az arcom, meg sportos vagyok, de nem tudná velem elképzelni hosszútávon, de ha szimplán csak taliznánk, utána felhívna magához, és megnyálazhatnám a bélyegkészletét.
Nem akartam elhinni.
Este azért elmentem vele egy körre, bélyeg nyalás is volt, de amúgy tényleg pofátlanság amit ezek a mai elhízott nők csinálnak.
Pár éve ezeket még bárki seprűvel hajtotta volna el.
Online világban, meg azt hiszik, királynők.
Van egy video youtubeon hogy egy nagyon durvan elhizott - legalább 40 kilo felesleg - no kepet tette fel valaki mondjuk azzal hogy szexet keres.
Konkrétan tucatjaval jottek matchek olyan ferfiakkal akikre ferfikent azt mondom hogy kifejezetten jol neztek ki
"De miért kell a pasiknak a bojler nő is? "
És miért kellene a nőknek egy kiégett, elhanyagolt küllemű kétlábon járó alkoholista, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!