Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel több "jópasit" vonzanék be, ha lefogynék?

Másoknak tetszenél. Hogy jobbaknak, vagy rosszabbaknak, az egyéni preferencia. De ha csinos, homokóra alkatod van telten, akkor nem feltétlenül leszel sokkal kelendőbb vékonyan. De nyilván az se mindegy a hogyan mellett, hogy mennyire vagy telt.
Ha fogyni akarsz, valóban aktívabb élet kell, és ez nem csak a heti x mozgás. A legtöbb energiát azzal égeted, hogy naponta mászkálsz, pakolászol. Nekem a napi 2 óra séta pl alap, ami 10-15-20ezer lépést jelent minden nap (attól függően, mennyire gyors a tempóm épp). De tavaly pl heti 60-80 km-t görkoriztam, mert azzal helyettesítettem a bkv-t. És emellett volt még heti 4-5 saját súlyos, vagy súlyzós edzésem. A pulzustartomány is fontos, ha a fogyás a cél. A kcal is olyan dolog, hogy oké, figyelni érdemes, de mi a helyzet a makrókkal? Na mindegy, tényleg sokat lehetne erről írni.
Ha csak pasizás miatt fogysz le, az viszont nem lesz tartós. Hiába fog érdeklődni olyan, akit szeretnél, ha abbahagyod, akkor simán lehet belőle konfliktus a későbbiekben. Sportolni, jól enni, formálódni a saját örömödre érdemes. Illetve az egészséged miatt. Ha nagyon nehezen megy a fogyás, akkor pláne lényeges, mert valami hormonális gond is állhat a háttérben, ami kezelés nélkül rosszabb lesz idővel. Mindezeket végigzongorázni, és hétről hétre tartani egy pasi miatt... Nem reális. Ha nincs belső késztetésed, akkor megette a fene már a legelején. De szvsz nem kell fitness modell alkat a boldog párkapcsolathoz. Ha normál tartományban vagy testzsírban, és olyan aktív dolgokat csinálsz, amiket élvezel, odafigyelsz minimálisan az étkezésre, magyarán kiegyensúlyozott vagy, akkor teljesen rendben vagy, és idővel bevonzol olyat, akivel kölcsönös az érdeklődés. Persze, csak ha kellően nyitott vagy.

igen, elég izmos is vagyok, de hasam is akad bőven, sajnos. Csak oda hízok kb. Így az összkép sajnos nem olyan vonzó, mintha 10 kilóval könnyebb lennék.
Nem tudom, hogy a pasik mekkora %-ának jöhetek be, de szerencsére még nem ért emiatt visszautasítás.
Mondjuk nem is sportos, szálkás pasik a zsánereim, hanem a magasabb, mackósabbak. Ha vékonyabb lennék, akkor is ők tetszenének. :D
Mondjuk most pont egy elég jó kondiban lévő férfivel ismerkedem, neki is van egy kis pocakja, de eléggé izmos is mellé.
Mondjuk róla sem mondanám meg, hogy 95 kiló a kb 180 centijéhez. :D

Szia!
35 kg-os fogyáson vagyok túl, még 10 kg van rajtam és kijelenthetem, hogy míg régebben a tohonya, suttyó, igénytelen csávóknak jöttem be (gondolom hasonlót sugarozhattam magamból), most már átlagos, néha átlag feletti pasiknak is bejövök. Persze nagyban hozzájárulhatott a dologhoz az is, hogy megtanultam öltözködni, és lett önbizalmam is. Azért csodát nem kell várni a dologtól, mert fontosabb, hogy milyen az összkép.
26N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!