Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel több "jópasit" vonzanék be, ha lefogynék?

Ujj, a callanetics nekem anno nagyon bejött. Mondjuk heti egy az halottnak a csók. Én heti minimum 5* végigcsináltam az egy órás programot. Emellett sokat sétáltam úgy alapjáraton, és péksüti helyett répát kezdtem rágcsálni. De tudatosan nem fogyóztam. Lényeg a lényeg, nekem bejött, néhány hónap alatt láttam magamon a változást, és tetszett amit láttam.
Nekem az a tapasztalatom, hogy heti 3 óra intenzív mozgás az csak szintén tart, heti 5 órától kezdődik a tényleges hatás. Ha állandó izomlázad van, az jó jel. Nekem egyébként a kalóriák számolása nem jött be, inkább azt tartom fontosnak, hogy az üres kalóriákat (péksüti, gumicukor, csipsz) ki kell iktatni. Repából meg borsóból nehéz annyit enni, hogy hízzon az ember :)

biztos tobbet vonzanal be, de a nagy szamok torvenyei alapjan abban tobb lenne a gyoker is, meg az, aki csak dugni akar. igy is hetenete randizol, azt irod, akkor heti 2-3 randid lenne vagy mi? azt normalis ember nem birja. feltetelezem, nem azert nem lesz ezekbol a randikbol semmi tobb, mert van rajtad x kilo plusz.
vegezetul pedig ne a pasizas miatt akarj lefogyni, hanem magad miatt. sokkal motivaltabb leszel.

16. "biztos tobbet vonzanal be, de a nagy szamok torvenyei alapjan abban tobb lenne a gyoker is, meg az, aki csak dugni akar. igy is hetenete randizol, azt irod, akkor heti 2-3 randid lenne vagy mi?"
Nem, ez nem így működik. Ugyanannyi randija lenne a kérdezőnek, mint eddig, csak a férfiak között tudna jobban válogatni és számára vonzóbbakkal megejteni a randikat.

#8-as
lehet, hogy nem sok mozgás a heti 3x másfél óra séta, + amit a kérdező csinál. De tegyük hozzá, hogy sok vékony lány semmit, azaz semmit nem mozog, mégis alkatilag vékony. Most akkor az életmód számít, vagy a kinézet? Nem gond, ha valakinek nem jön be a husi, de nem kell álszentnek lenni. Én heti 3-4x edzek (cross,trx) + hétvégente túrázok/biciklizek. Abszolút nem vagyok lusta, sőt, igénylem a mozgást és a szabadtéri programokat. Viszont így is 80 kiló körül mozgod a 172 centimmel. Ilyenkor akkor mi a helyzet? :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!