Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehetett ?
Megismerkedtem éppen ma neten egy gyerekkel
Elkezdtünk dumálni elsőre tok közvetlen volt meg minden
Aztán írta o nem fog hetekig irkálni inkabb találkozzunk majd a hétvégén es élőben eldől minden mert ugy jobb
Engem ez kicsit meglepett szerintem mintha nem lenne oke valami ...vagy nem.tudom
Pasik ti valóban nem szerettek irkálni? Sokáig? Inkább a személyes tálalka hívei vagytok?

Én gyűlölöm a sok beszélgetést. Utána az lesz,hogy élőben nincs miröl beszélni mert megnézed twitterrn instán mindenhol és amikor mesél akkor csak annyit tudsz mondani,hogy lattam, ahha, igen.
Szóval személyesen sokkal jobb,ha csámcsogva rágózik és büfög akkor még úgy derül ki,hogy nem érzel többet és mindenki mehet a dolgára.

34férfiként írom, ha van talonban x másik akivel chatelek és majd lesz valami valamikor az OK. Belefér hogy nem kapkodok talival..
Egyébként nem vagyok híve a 1-2hét 1-2hónap chatelésnek, mert utána is számtalanszor előjött hogy még nem ismerjük egymást igazán...
és nem érzem a kémiát.. -> nem is fogod érezni hiszen virtuális közegben vagy.
Érintés, szaglás, közellét, hang, beszélgetés, csók, egyike se pótolható virtuálisan.
A 0-ról taliba ugrást nem elfogadható számomra. Egyrészt így nem találkozok és nem is várok el találkozót, neked sem javaslom, egy minimum szimpátia legyen hogy ok vele találkozol e vagy sem!
Igazából ezt neked nőként ugyanúgy ahogy férfiak is beszélgetésből le kell venni hogy szeretnél e vagy sem, és ha nem akkor pedig mondd meg őszintén a miértjét. Túléljük. Abból nem lehet fejlődni hogy ghostingol a másik vagy szimplán többet nem ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!