Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehetett ?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem éppen ma neten egy gyerekkel

Elkezdtünk dumálni elsőre tok közvetlen volt meg minden

Aztán írta o nem fog hetekig irkálni inkabb találkozzunk majd a hétvégén es élőben eldől minden mert ugy jobb

Engem ez kicsit meglepett szerintem mintha nem lenne oke valami ...vagy nem.tudom

Pasik ti valóban nem szerettek irkálni? Sokáig? Inkább a személyes tálalka hívei vagytok?

2021. máj. 13. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
hát én nem mennék 0 beszélgetés nélkül randira, az is tuti
2021. máj. 13. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Női szempontból nem tudom ezt megítélni, de már több, mint egy éves folyamatos home office után nem vágyom több írkálásra, az tuti! Lehet, hogy ez az oka nála is, megértem. Előtte még írkálgattam ismerekedéskor. Most már inkább mindent élőben.
2021. máj. 13. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kár is húzni hetekig az írkálást, jobb személyesen megismerni a másikat. Persze, ha idegennel találkozol, óvatosan és csak nyilvános helyen, mert sose tudhatod, mi az igazi szándéka.
2021. máj. 13. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb jó találkozni - ha élőben nem jöttök be egymásnak, felesleges irkálni. Férfiak amúgy nem igazán szeretnek csetelni. Nem hiszem, hogy ez a tempó azt jelenti, bármi gond lenne vele.
2021. máj. 13. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én gyűlölöm a sok beszélgetést. Utána az lesz,hogy élőben nincs miröl beszélni mert megnézed twitterrn instán mindenhol és amikor mesél akkor csak annyit tudsz mondani,hogy lattam, ahha, igen.

Szóval személyesen sokkal jobb,ha csámcsogva rágózik és büfög akkor még úgy derül ki,hogy nem érzel többet és mindenki mehet a dolgára.

2021. máj. 13. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

34férfiként írom, ha van talonban x másik akivel chatelek és majd lesz valami valamikor az OK. Belefér hogy nem kapkodok talival..

Egyébként nem vagyok híve a 1-2hét 1-2hónap chatelésnek, mert utána is számtalanszor előjött hogy még nem ismerjük egymást igazán...

és nem érzem a kémiát.. -> nem is fogod érezni hiszen virtuális közegben vagy.

Érintés, szaglás, közellét, hang, beszélgetés, csók, egyike se pótolható virtuálisan.

A 0-ról taliba ugrást nem elfogadható számomra. Egyrészt így nem találkozok és nem is várok el találkozót, neked sem javaslom, egy minimum szimpátia legyen hogy ok vele találkozol e vagy sem!

Igazából ezt neked nőként ugyanúgy ahogy férfiak is beszélgetésből le kell venni hogy szeretnél e vagy sem, és ha nem akkor pedig mondd meg őszintén a miértjét. Túléljük. Abból nem lehet fejlődni hogy ghostingol a másik vagy szimplán többet nem ír.

2021. máj. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!