Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szinte lehetetlen jófiúként nőt találni?
Mert sok lány nincs FÉRFI partnerhez szokva. És azt hiszik, hogy a kemény férfi = a bunkóval, aki alázza és semmibe veszi őket.
De a legtöbb meg is érdemli!
A parom tisztel es nem vagyok lecserelheto szamara, szerintem te szimplan el vagy tevedve a fogalmakkal, szeretjuk a jofiukat, de nem azt a fajtat, aki mar inkabb a needy, mamakedvence kategoria, aki inkabb hazudik neked, csak ne sertsen meg, alkedves, stb. Az a baj, hogy nagyon sok olyan sracot soroltok “rosszfiu” kategoriaba szerintem, akik nekunk siman jofiuk, normalisan, emberkent bannak velunk, nem himestojaskent, es valojaban akiket ti jellemeztek jofiukent, azok a sracok “tul sokak” egy nonek, erzelmek teren, egyeb teren pedig tul kevesek.
Epp ezert a ti ertelmezesetek szerint en a paromat egyik kategoriaba sem tudnam besorolni, mert nem egy bunko szararc, amit ti rosszfiunak hivtok, de nem is egy olyan ember, aki nelkulem meghalna kb es azert letezik, hogy nekem legyen a legjobb a vilagon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!