Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehetett?
Randiztam egy lánnyal.. rlötte órák hosszát jól elbeszélgettünk . Aztán randiztunk és aztmondta szimpatikus vagyok neki, de nemtudja hogy lessz e következő randi meghogy nemakar igérni semmit hogy fogunk e tudni heti szinten talizni.. meghogy neki most a munka és a pénzgyüjtés fontosabb . Telefonon nemilyen hozzáállású volt tisztába volt azzal hogy komoly kapcsolatot akarok és mondta hogy ő is.. erre randin meg tök határozatlan lett ezzel kapcsolatba és hogy nemtudja mi lessz hogy lessz e következő randi mert nembiztos ráér mert hogy sokat dolgozik... de ez a telefonba igy nem mondta csakhogy neki jó igyis hogy melózik aztán randikor már megint máshogy beszélt.. mondtam akkor igy nemsok értelme van az ismerkedésnek ha nemtudja hogy fogunk e tudni tslizni mivel nemér rá és hogy akkor ne raboljuk egymás idelyét merr ugyse szànt sok időt a randira volt más dolga is akkor menjen a dolgára és ennyi volt. Mitől lett ilyen a hozzáállása ? Hogy azsetudja mit akar. Telefonba meg nagyon is határozott volt
.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!