Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért lehetett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehetett?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal.. rlötte órák hosszát jól elbeszélgettünk . Aztán randiztunk és aztmondta szimpatikus vagyok neki, de nemtudja hogy lessz e következő randi meghogy nemakar igérni semmit hogy fogunk e tudni heti szinten talizni.. meghogy neki most a munka és a pénzgyüjtés fontosabb . Telefonon nemilyen hozzáállású volt tisztába volt azzal hogy komoly kapcsolatot akarok és mondta hogy ő is.. erre randin meg tök határozatlan lett ezzel kapcsolatba és hogy nemtudja mi lessz hogy lessz e következő randi mert nembiztos ráér mert hogy sokat dolgozik... de ez a telefonba igy nem mondta csakhogy neki jó igyis hogy melózik aztán randikor már megint máshogy beszélt.. mondtam akkor igy nemsok értelme van az ismerkedésnek ha nemtudja hogy fogunk e tudni tslizni mivel nemér rá és hogy akkor ne raboljuk egymás idelyét merr ugyse szànt sok időt a randira volt más dolga is akkor menjen a dolgára és ennyi volt. Mitől lett ilyen a hozzáállása ? Hogy azsetudja mit akar. Telefonba meg nagyon is határozott volt

.

2020. jún. 28. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Visszalépett bármilyen ok miatt.
2020. jún. 28. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nem, csak nem meri a szemedbe mondani. Lehet számára nem volt meg a kémia az irányodba face to face és olyan típus aki nem akar konfrontálódni.
2020. jún. 28. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még sem jöttél be neki annyira. Nekem is volt olyan srác akire tökre kíváncsi voltam, alig vártam a talit, végül csalódás lett.
2020. jún. 28. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért jó hazudni azt hogy élőbe is szimpatikus vagyok neki.. aztán még ő válogat odamentem tetőtöl talpig divatos új ruhába cipőbe .. sportolok is .. ő meg odajött szakadt ó divatú öltözékbe félzsiros hajjal. Akkor még ő válogat?
2020. jún. 28. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában így koptatják le azt, aki nem jön be nekik. Nézd a dolog jó oldalát, legalább nem pazarolsz el egy rakat pénzt, időt és energiát olyanra, akinek nem kellesz. Még mindig jobb most, mint hetek-hónapok múlva. Egyébként meg nagyon kevesen lesznek őszinték veled, a legtöbben valami mesét adnak elő, vagy szó nélkül eltűnnek, és már nem tudod őket elérni.
2020. jún. 28. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Ilyen nőket.... mire jó ez gerinc az nincs nekik..
2020. jún. 28. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!