Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után a pasinak "szokás" írnia először? Ha nem ír, akkor offos vagyok neki, vagy érdemes írnom?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 11:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves az illető? Én keresem a csajt, ha akarok valamit. De én nem is vagyok kisfiú, aki itt sipákol, hogy a csaj is kereshet. Persze, kereshet, de én úgyis gyorsabb leszek. ;)
2021. máj. 11. 14:25
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

"Arra azért rájöttem már, hogy az a férfi amelyiknek felkeltetted az érdeklődését az bizony keresni fog."

Nem feltétlen igaz.

Férfiként több olyan randin is volt, aminek a végén azt éreztem, hogy nem kölcsönös az érdeklődés (az "adtam a jeleket", meg a "kimutattam a vonzalmam" dolgot hagyjuk, mert a nők, főleg a visszhúzódóbbak úgy becsomagolják a jeleiket, hogy nincs férfi aki észrevenné).

Ha azt látom, hogy én pusholtam végig, hogy találkozzunk, a randin is inkább távolságtartó volt, akkor meg szoktam várni, hogy reagáljon már ő valamit.

Sajnos sok olyan nő van, aki igazából csak szórakoztatja magát, "elviseli" a férfi udvarlását, de nem igazán akar semmit.

Az első randinál mondjuk még rá szoktam írni a visszahúzódóbb nőre is, de a 2. után már meg szoktam várni, hogy ajánljon ő valamit, keressen ő.

2021. máj. 11. 14:40
 23/30 A kérdező kommentje:

Én is többször szóbahoztam a talit előző héten, hogy tudja, hogy várom. Meg én éreztem az "izzást" is. :D na mindegy, majd írok neki.

28 éves.

2021. máj. 11. 14:55
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Ha 28 evesen nem tudja hogyan kell viselkedni, akkor vagy nem tart meltonak, hogy lepjen feled, vagy teljesen el van anyatlanodva. Gondolom elotte azert csak irt neked is valamit, hogy randira mentetek. Szerintem ez elegge egyertelmu jel, hogy nem akar folytatast. Vagy ha igen, abban neked nem lesz koszonet.
2021. máj. 11. 15:39
 25/30 A kérdező kommentje:

Gondolod? Lehet, hogy igazad van, bár elég megosztóak a vélemények.

Mindegy, egy mizu-ból még baj nem lehet. Ha esetleg az lenne a gond, hogy nem adtam "egyértelmű" jeleket, akkor majd így talán egyértelművé válik, hogy szimpi volt. Legrosszabb esetben meg kioffol, vagy szépen kikopik a beszélgetés, de legalább nem lesz az, hogy "miattam" volt, mert nem voltam egyértelmű..

2021. máj. 11. 16:11
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
A randi előtt milyen volt a kommunikáció? Pörgős, gyors?
2021. máj. 11. 18:08
 27/30 A kérdező kommentje:
Randi előtt sem volt túl kommunikatív írásban, de személyesen igen kellemes csalódás volt.
2021. máj. 11. 19:21
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Én kb. ennyit írnék rá: "szia, már vártam, hogy esetleg rám írsz, de mivel nem tetted, ezért én írok most rád. Csak szeretném megkérdezni lenne-e kedved beszélgetni még, vagy az eddigi hallgatásod az ismerkedésünk végét jelenti-e. Most kicsit cikinek érzem, hogy nőként a randi után én kezdeményezek. Azért teszem ezt, mert itt figyel ez a kérdőjel, hogy most mi van. Én az a fajta ember vagyok, aki szereti megbeszélni a dolgokat. Ha igen a dolog, akkor hogyon tovább. Ha nem, akkor beszéljük meg, hogy nem és ne lógjon a levegőben a téma."
2021. máj. 11. 20:23
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

@28: igen, tipikusan ilyen játszmázós, felhánytorgatós üzenetre van szükség... mármint akkor, ha a tini rovatban lennénk.

Miért nem elég annyit írni neki, hogy "nincs kedved jövő hét kedden megenni egy fagyit? tudok egy jó helyet"

Semmi játszma, semmi "vártam, hogy írj, de nem tetted", semmi magyarázkodás. Ha a pasinak van kedve, akkor megy vele, ha nincs, akkor ennyi

2021. máj. 12. 15:18
 30/30 anonim ***** válasza:
49%

De mi ebben a játszmázás? Nem ő játszmázik, aki napokig semmit sem ír? Miért nem írja meg, hogy igen vagy nem? Legalább ennyit. De nekem tök mindegy, nekem szerencsére normális férfit dobott a gép. Nem tűnt el randi után napokig. Csak segíteni próbáltam egy ötlettel. De lehet az a legjobb, ha a kérdező nem is ír rá az ilyen trógerre. Kár az időt pocsékolni rá.

Amúgy kérdező, azóta történt valami?

2021. máj. 12. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!