Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után a pasinak "szokás" írnia először? Ha nem ír, akkor offos vagyok neki, vagy érdemes írnom?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 11:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Én írok neki szívesen, nem arról van szó. Eddig is beletettem az ismerkedésbe a részem. De szerintem ha egy férfi igazán akar, akkor azt ki fogja mutatni. Egy üzenetet dobni nem olyan nagy dolog, szerintem. Tudom, nekem sem. De értitek.
2021. máj. 11. 13:19
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
Mi ertjuk, a retardaltak nem. Igazad van.
2021. máj. 11. 13:25
 13/30 anonim ***** válasza:

@10: "Tarsadalmi okolszabaly. El lehet terni tole, de annak ertetlenkedes lesz a vege"

Értem... Annyi társadalmi "ökölszabály" volt még évezredeken át, a nő helye a konyhában, a szexet csak a férfi élvezi, a lányok ne tanuljanak, nem elég okosak, a nő vagyonát a férje kezeli (ha nincs, akkor az apja)...

Ezeken valahogy mégis gond nélkü túl tudott lépni a társadalom, és nem lett értetlenkedés a vége (legalábbis 70IQ felett).

Ez akkor miben más?

2021. máj. 11. 13:29
 14/30 anonim ***** válasza:
Ha nem ír, nem akar folytatást. Ne alázd meg magad!
2021. máj. 11. 13:39
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
Leirom, mert latom fogyatekos vagy. Az udvarlas meg mindig ugy zajlik, hogy nonemu egyedek megprobaljak felkelteni a himnemu egyedek figyelmet maguk irant. Ezt altalaban a kinezettel probaljak meg elerni, fodrasz, kozmetikus, ruhak stb. A cel a leheto legtobb ferfi elerese es azok figyelmenek felkeltese. Ha ez megtortent, akkor a himnemu egyedek udvarolnak a nonemu egyedeknek. Ebben pedig mindent bevetnek, hogy ok is viszont fel tudjak hivni magukra az adott no figyelmet. Ez is szokott menni a ferfiaknak, megannyi lehetoseg van, kinezet, fizikai ero, humor, figyelmesseg, penz stb. Ki miben erzi magat jonak. Ha sikerul felkelteni a no figyelmet, akkor onnantol megindulnak a kapcsolat fele vezeto rogos uton. Te most azt gondolod, hogy ezeknek a ferfi altal hasznalhato dolgok egy reszevel nem akarsz elni. Oke, lelked rajta. Nem teszed. De miert gondolod, hogy a noknek kene gesztust tenni feled? Ki az a puhapocs, aki ennyit sem bir tenni? Te mire vagy kepes egy kapcsolatban, ha egy sortol leszakad a kezed? En nem csodalom, ha a nok elhajtak a ferfiak javat. Az atlagferfi olyan szinten eletkeptelen szintre sullyedt, hogy azt leirni nem lehet. Kisfiuk tomegei kialtoznak kifele a sajat maguk asta lyukbol, hogy mentse meg oket valaki. Van egy rossz hirem. A loteri kutyat nem erdekli a bajotok. Benne maradtok a lyukban. Az online sivitozas ezen nem valtoztat.
2021. máj. 11. 13:44
 16/30 A kérdező kommentje:

Most akkor megalázom magam ha írok, vagy sem? Pont ez a problémám. Valaki így áll hozzá, valaki úgy. Egy randi alatt nem ismertem még azért annyira meg. Nekem úgy tűnt, hogy jól érezte magát és volt arra utalás, hogy lesz folytatás,amiben én benne lennék. Ezért nem értem, hogy akkor miért nem ír. Várok még, aztán ha nem ír, akkor bedobok valami olyan kérdést, amivel nem "járatom le magam", aztán kiderül.

Értem én, hogy egyenlőség van meg minden, de azért a kezdeményezés szerintem az udvarlás része. Én meg elég egyértelmű jeleket adtam már eddig is arra, hogy nekem ő szimpatikus. Tehát nem egy taktikázós, agyjátszós kislány vagyok és a férfi kollégáim által használt társkeresők alapján ez a "mezőny" is ritka. Ha lapozgatok, kb csak pózolós, mindent kirakatba rakó tucatnők vannak javarészt és el is vannak keseredve azok az ismerőseim, akik normális kapcsolatot szeretnének.

Én nem ilyennek tartom magam. Nem óránként válaszolok, hogy húzzam a másik agyát, nem játszom az eszem, hanem normálisan kommunikálok és egyértelműen jelzem, ha szimpatikus a másik.

Lehet, hogy velem van a gond, de eddig még az is keresett először, akinél annak örültem volna, ha inkább szó nélkül felszívódik, mert kellemetlen volt megmondani, hogy én nem szeretnék folytatást. Most kivételesen jól éreztem magam valakivel és pont ő nem keres, pedig úgy tűnt, hogy ő is szeretne még folytatást és mondta, hogy jól érezte magát. Picit elszomorodnék, ha ennyire félreértettem volna a dolgokat. Estig várok, aztán írok neki valamit, aztán okosabb leszek. Ha meg nem, hát nem. Legalább nem fogok kattogni.

2021. máj. 11. 13:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok 3 netes első randim volt, mindegyik esetben a férfi írt először, kb. még aznap este.
2021. máj. 11. 14:02
 18/30 anonim ***** válasza:
Ha félénkebb vagy kevésbé magabiztos férfivel randizom és jó volt a randi, akkor várok 24 órát és utána ráírok én. Ha meg rámenősebbel, akkor ő általában ír és azt megvárom.
2021. máj. 11. 14:07
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Arra azért rájöttem már, hogy az a férfi amelyiknek felkeltetted az érdeklődését az bizony keresni fog.

Nyilván nem minden fekete vagy fehér, de abból amiket eddig láttam, ahol kellett a nő ott a férfiak kezdeményeztek.

2021. máj. 11. 14:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is. Na mindegy, ha nem, akkor így jártam.
2021. máj. 11. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!