Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beletrafáltam vagy most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beletrafáltam vagy most mi van?

Figyelt kérdés
Online ismerkedem egy férfival, van köztünk távolság. A helyzet az, hogy nekem úgy tűnt hogy szexfüggő. Abból gondoltam ezt, hogy elmondta neki voltak nőügyei, komolytalan kapcsolatok voltak ezek. Amolyan lazák részéről. Tőlem elég hamar intimebb fotót akart kérni, amit nem tettem meg. Aztán webkamerán hogy mutassam a melleim. Nem tettem meg. Nem csinált ebből gondot, semmi nem változott köztünk, de egy idő után újra a szexre élezte ki a dolgot. Rólam tudja hogy laza kapcsolatom sosem volt, szerelem nélkül sosem feküdtem le senkivel sem. Azt kérdezte hogy róla gondoltam-e hogy csak szexet akar? Mondtam igen, mert annyit beszélt róla. Arra viszont rákérdeztem hogy ő szexfüggő-e, hogy ennyit beszél róla? Amióta erre rákérdeztem azóta mégcsak célzást sem tett a szexre. Ezen kívül semmi nem változott köztünk, ugyanúgy beszélünk az érzéseinkről is, mint eddig. Most nem tudom hogy belefrafáltam abba hogy szexfüggő és azért nem beszél róla, vagy azt akarja bizonyítani ezzel, hogy nem csak szexet akar tőlem?
2021. máj. 10. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
te tiszta hulye vagy mar bocsi. Neked nem esik le hogy ez a pasi csak dugni akar, semmi több?
2021. máj. 10. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok, olvastam, amit írtál.

Nem ennek ellenére, hanem épp ezért kérdeztem meg, hogy:

"Te most egy laza szexkapcsolatot keresel?"

Nyilván te sem értetted, meg azok sem, akik lepontoztak nulla százalékra, hogy épp arra céloztam a kérdéssel, hogy nagyon alapvető ellentmondásnak tűnik a részedről, hogy te nem egy laza, alapvetően a szexről szóló kapcsolatot akarsz, ENNEK ELLENÉRE régebb óta ismerkedsz egy pasival, akiről tudod, - mert ráadásul elmondta őszintén magától, - hogy "voltak nőügyei, komolytalan kapcsolatok voltak ezek ... amolyan lazák részéről", tőled "elég hamar intimebb fotót akart kérni", aztán bepróbálkozott a webkamerás mell mutogatással, stb.

Ez a pasi nagy valószínűséggel nem szexfüggő, egyszerűen szex centrikus, és ugyaarra hajt nálad is, amire eddig is a többi nőnél, nem pedig párkapcsolatra, érzelmekre, elköteleződésre, stb.

Nagyon naiv és jóhiszemű vagy szerintem, ha ezt nem látod, és másban reménykedsz.

És ezzel nem akarom megbántai az érzéseidet, csak sajnálnálak is ismeretlenül is, ha neki egy strigula lennél egy listán, te meg csalódva, megtépázott önérzettel kerülnél ki ebből az egészből pár kósza szex után, miközben másban reménykedtél.

De nyilván te tudod.

2021. máj. 10. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
2021. máj. 10. 19:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteséged! Persze nekem is az van alapvetően a fejemben, hogy bizony csak egy strigula volnék neki, és arra is számítok hogy mivel én ebbe nem megyek bele, szépen fokozatosan leépít. Ez az esélyebb nyilván.
2021. máj. 10. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen indítás után tök egyértelmű, hogy most csak szerepet játszik, mert be akar férkőzni a bugyidba. Én nem venném komolyan...
2021. máj. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!