Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beletrafáltam vagy most mi van?

3. vagyok, olvastam, amit írtál.
Nem ennek ellenére, hanem épp ezért kérdeztem meg, hogy:
"Te most egy laza szexkapcsolatot keresel?"
Nyilván te sem értetted, meg azok sem, akik lepontoztak nulla százalékra, hogy épp arra céloztam a kérdéssel, hogy nagyon alapvető ellentmondásnak tűnik a részedről, hogy te nem egy laza, alapvetően a szexről szóló kapcsolatot akarsz, ENNEK ELLENÉRE régebb óta ismerkedsz egy pasival, akiről tudod, - mert ráadásul elmondta őszintén magától, - hogy "voltak nőügyei, komolytalan kapcsolatok voltak ezek ... amolyan lazák részéről", tőled "elég hamar intimebb fotót akart kérni", aztán bepróbálkozott a webkamerás mell mutogatással, stb.
Ez a pasi nagy valószínűséggel nem szexfüggő, egyszerűen szex centrikus, és ugyaarra hajt nálad is, amire eddig is a többi nőnél, nem pedig párkapcsolatra, érzelmekre, elköteleződésre, stb.
Nagyon naiv és jóhiszemű vagy szerintem, ha ezt nem látod, és másban reménykedsz.
És ezzel nem akarom megbántai az érzéseidet, csak sajnálnálak is ismeretlenül is, ha neki egy strigula lennél egy listán, te meg csalódva, megtépázott önérzettel kerülnél ki ebből az egészből pár kósza szex után, miközben másban reménykedtél.
De nyilván te tudod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!