Igaza lett a jósnak. Létezik, hogy mindenbe beletrafált?
Létezik. Én is jósnő vagyok, tudom miről beszélek.
Nézd, ha megteheted anyagilag...szerintem nyugodtan szánd rá azt a pénzt! Főleg úgy, hogy többször teljesen ingyen foglalkozott veled... 5000 ft ráadásul teljesen korrekt. Sokan 10-20 ezer ft alatt szóba sem állnának veled...nemhogy ingyen...többször...
Van Facebookod? Na látod. Név és fénykép alapján kábé 5 perc megtalálni valakit, és információt kitúrni a múltjáról, jelenéről, kapcsolatairól, érdeklődési köréről. Ha a párodnak is van, akkor a kettőtökről gyűjtött információkból kis gyakorlattal el lehet dönteni, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy ismét összejöttök. Az összejövetelek nagyobb %-ban történnek tavasszal és nyáron, olyankor sokkal nagyobb a buli, a lazítás lehetősége. A tavaszit még valószínűleg korainak ítélte meg, maradt a nyár, mint időpont. A párod érzéseit könnyű kitalálni, bármit mond, jól hangozzon, akkor tuti hogy a párod is bólogatni fog rá, ha rákérdezel nála (akár azok voltak az érzései, akár nem).
A másik mód, hogy mindenkit be tud skatulyázni a neki mwegfelelő kategóriába, és minden kategóriára van előre kitalált jósszövege. Ha ügyesen kategorizált, és ügyesen ismeri fel a jó kategóriát benned, akkor már jó eséllyel lesz pár dolog, amit eltalál. Ha pedig öt mellélövés mellett csak egy jó találata van, akkor az emberek abban már természetfelettit vélnek felfedezni; valamint ha tíz közül csak egynek találja el jól a dolgait, az az egy körbeharsogja a fél világon hogy milyen jó jóst talált, míg a többi kilenc mélyen hallgat inkább, mert úgy érzi, ő ment béna jóshoz, vagy mert csak nem akarja kikotyogni, hogy átverték, rászedték. Nyilván, mindenki azt az egy embert fogja hallani, a többi kilencet nem - konzekvencia: "az egy tényleg tehetséges jós". Lehet, hogy rajtad kívül volt másik kilenc kuncsaftja, akiknél szinte semmit sem sikerült eltalálnia, csak azok nem jönnek ide elmondani, hogy őket átverte, kamu az egész.
Nem nehéz ez, akinek van egy kis gyakorlata, az ismer néhány trükköt, amikkel úgy tudja magát beállítani, hogy elhidd, lakozik benne valami természetfeletti is. Ha pedig már egyszer elhitted, nem is kell olyan nagyon pontosnak lennie ahhoz, hogy tejeltetni tudjon téged.
Ha ennél több konkrétum is érdekel, az már 5000 Ft lesz ;)
"6500-ért jósolok neked. Azt mondom amit hallani akarsz. Ha azt mondod, hogy -Rémelem lesz egy gyerekem, akkor azt mondom, hogy lesz. Meg ilyenek."
Á, én ezt 4500-ért vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!