Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Igaza lett a jósnak. Létezik,...

Igaza lett a jósnak. Létezik, hogy mindenbe beletrafált?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy jóssal az interneten és legelőször teljesen ingyen jósolt nekem, egy egész A/4-es oldalnyit. (Fénykép alapján). Ezért nem kért egy fillért sem és amit mondott a múltról és a jelenről teljesen bejöttek. Aztán, így 1.5 év távlatából bejöttek azok is, amiket a jövőre jósolt. Éppen akkor szakítottam a párommal, s annak ellenére, hogy a békülésnek semmi esélye sem volt azt jósolta, hogy ki fogunk békülni. Azt is megmondta, (Januárban) hogy nyáron lesz a békülés, ez így is történt. Elmondta az érzéseinket, a pároméit is (melyek, mint utólag megtudtam valóban ugyanazok voltak, mint amiket a hölgy mondott). Aztán még egyszer jósolt, akkor is ingyen, s akkor már a távolabbi jövőt is elmondta. (Azt még nem tudom, hogy igaz lesz-e). Szerintetek létezik, hogy bejött minden, amit mondott, ráadásul egy fityinget sem kért érte? Most szeretnék újra jósoltatni, mert anno azt mondta nekem, hogy a kártya nem egy olyan jövőt mutat, ami megváltoztathatatlan, hanem az adott döntések alapján mutat egy lehetséges jövőt, de ha változik a döntés változik vele a jövő is. Egyébként azt hozzá kell tennem, hogy értelmes, tanult nő vagyok és sosem hittem az ilyesmiben, de teljesen meggyőzött. Anno el voltam keseredve és végső elkeseredettségemben kerestem fel és nem kért pénzt, mert tudta, hogy milyen rossz (volt akkor) az anyagi helyzetem és mennyire ki vagyok borulva sok minden más miatt. Nyilván, nem kívánhatom, hogy újra ingyen jósoljon, habár újra megtette (még nem tudom, hogy bejön-e, de bízok benne). Szóval már 3X jósolt ingyen. Szeretnék egy nagy, mindenre kiterjedő jóslást. Ez 5000 Ft-ba kerül nála, amit megértek, mivel mindenki pénzből él, ő ebből él. Szerintetek adjak ki rá 5000-ret, vagy eddig csak véletlenül jöttek be azok, amiket mondott és csak a pénzt pocsékolnám?

2013. okt. 7. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Létezik. Én is jósnő vagyok, tudom miről beszélek.

Nézd, ha megteheted anyagilag...szerintem nyugodtan szánd rá azt a pénzt! Főleg úgy, hogy többször teljesen ingyen foglalkozott veled... 5000 ft ráadásul teljesen korrekt. Sokan 10-20 ezer ft alatt szóba sem állnának veled...nemhogy ingyen...többször...

2013. okt. 7. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van Facebookod? Na látod. Név és fénykép alapján kábé 5 perc megtalálni valakit, és információt kitúrni a múltjáról, jelenéről, kapcsolatairól, érdeklődési köréről. Ha a párodnak is van, akkor a kettőtökről gyűjtött információkból kis gyakorlattal el lehet dönteni, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy ismét összejöttök. Az összejövetelek nagyobb %-ban történnek tavasszal és nyáron, olyankor sokkal nagyobb a buli, a lazítás lehetősége. A tavaszit még valószínűleg korainak ítélte meg, maradt a nyár, mint időpont. A párod érzéseit könnyű kitalálni, bármit mond, jól hangozzon, akkor tuti hogy a párod is bólogatni fog rá, ha rákérdezel nála (akár azok voltak az érzései, akár nem).

A másik mód, hogy mindenkit be tud skatulyázni a neki mwegfelelő kategóriába, és minden kategóriára van előre kitalált jósszövege. Ha ügyesen kategorizált, és ügyesen ismeri fel a jó kategóriát benned, akkor már jó eséllyel lesz pár dolog, amit eltalál. Ha pedig öt mellélövés mellett csak egy jó találata van, akkor az emberek abban már természetfelettit vélnek felfedezni; valamint ha tíz közül csak egynek találja el jól a dolgait, az az egy körbeharsogja a fél világon hogy milyen jó jóst talált, míg a többi kilenc mélyen hallgat inkább, mert úgy érzi, ő ment béna jóshoz, vagy mert csak nem akarja kikotyogni, hogy átverték, rászedték. Nyilván, mindenki azt az egy embert fogja hallani, a többi kilencet nem - konzekvencia: "az egy tényleg tehetséges jós". Lehet, hogy rajtad kívül volt másik kilenc kuncsaftja, akiknél szinte semmit sem sikerült eltalálnia, csak azok nem jönnek ide elmondani, hogy őket átverte, kamu az egész.

Nem nehéz ez, akinek van egy kis gyakorlata, az ismer néhány trükköt, amikkel úgy tudja magát beállítani, hogy elhidd, lakozik benne valami természetfeletti is. Ha pedig már egyszer elhitted, nem is kell olyan nagyon pontosnak lennie ahhoz, hogy tejeltetni tudjon téged.

Ha ennél több konkrétum is érdekel, az már 5000 Ft lesz ;)

2013. okt. 7. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
6500-ért jósolok neked. Azt mondom amit hallani akarsz. Ha azt mondod, hogy -Rémelem lesz egy gyerekem, akkor azt mondom, hogy lesz. Meg ilyenek.
2013. okt. 7. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem mondtam neki semmit. Még a nevemet sem tudta. Külön mondta, hogy semmit se mondjak neki, majd ő leír mindent. Meg akkor mi magyarázza, hogy tudta a múltamat? Meg azt, hogy édesapám pl elhunyt kiskoromban? Ez azért nem átlagos. (23 vagyok am).
2013. okt. 7. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Sceptic már megint okoskodni próbálsz itt is??Megint adod a szokásos dumádat és okosságaidat.Hagyd békén ezt a lányt.
2013. okt. 11. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Sceptic?már megint okoskodni próbálsz itt is??Megint adod a szokásos dumádat és okosságaidat.Hagyd békén ezt a lányt.
2013. okt. 11. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:

"6500-ért jósolok neked. Azt mondom amit hallani akarsz. Ha azt mondod, hogy -Rémelem lesz egy gyerekem, akkor azt mondom, hogy lesz. Meg ilyenek."

Á, én ezt 4500-ért vállalom.

2013. okt. 15. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
mi a jos neve ?
2016. jan. 9. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Eltelt azóta több, mint két év. Mi újság azóta? Bejöttek a hosszútávú jóslatai a jósnőnek? Nem troll vagyok, őszinte az érdeklődésem.
2016. jan. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!