Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnia kellene, hogy életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnia kellene, hogy életem során volt kapcsolatom nővel is?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán kötöttem a randipartnereim orrára, de ő komolyan érdekel. Mikor és hogy kellene elmondanom?

28/N

2021. máj. 8. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Milyen kapcsolat? Csak szex, vagy szerelmes is voltál?
2021. máj. 8. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Mégis miért kéne tudnia? Nem befolyásolja a jelenlegi kapcsolatotokat.
2021. máj. 8. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szükségét érzed és beszélnél róla, mondd el, de ha nem, szerintem azzal sem vered át. Előtte történtek ezek a dolgok, nem megcsaltad nővel.
2021. máj. 8. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
2. Érdekes amikor egy biszex férfi kérdezi meg, hogy vajon a nőnek tudnia kellene-e arról, hogy ő már kefélt férfiakkal korábban, akkor nagy az egyetértés hogy igen a nőnek joga van tudni.
2021. máj. 8. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem biszex férinak sem kötelessége abban az esetben, ha a nő mellett nem kefél pasikkal is. A magányügye.
2021. máj. 8. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5. Köszönöm!
2021. máj. 8. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg egy kapcsolatban, ami bizalomra és megértésre épül teljesen alap dolog, hogy ilyeneket el merünk mondani.
2021. máj. 8. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezekről nyíltan beszélek a kapcsolataimban, és nem azért, mert "bevallani" akarom, vagy úgy érzem, el kell számolnom neki a múltammal, hanem előbb-utóbb teljesen természetesen szóba jön beszélgetés során.
2021. máj. 8. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Vol kapcsolatom-at szó szerint érted? Vagy ezalatt pl esetleg arra gondolsz hogy egyszer smároltál egy csajjal?

Ha utóbbi akkor felesleges.

Ha adott esetben biszexuális vagy és volt egy rendes kapcsolatod egy nővel, szerintem kirészletezni felesleges. Elmondod hogy biszex vagy kész. Ha rákérdez elmondod hogy az egyik exed nő. Nagy cucc.

2021. máj. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!