Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn kialakult “match”-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn kialakult “match”-ből lett komoly kapcsolata valakinek?

Figyelt kérdés
Röviden mesélnétek, ha van ilyen? De akár a félresikerült randi történetek is jöhetnek.

2021. máj. 7. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem egy félresikerült randitörténtetem van. Nagyon nyitott vagyok, és nem szeretem a felszínes beszélgetéseket. Volt egy srác, akivel úgy tényleg mindenről beszéltünk, kb másfél héttel match után találkoztunk. Akkora tényleg úgy éreztem, hogy ezer éve ismerem, mintha rég jóbarátok lennénk. Oldott volt minden, olyan természetes. A randihelyszínre volt jópár ötletem, de ragaszkodott hogy válasszon.

Ott kezdődött, hogy annyira nem úgy nézett ki a képeken, mint élőben, hogy nem ismertem fel a helyen. Majd tőlem kérdezte hogy onnan hova menjünk, mert ő sosem járt arra. Ajánlottam egy utat, de az nem tetszett, mert ő nem lépcsőzik, az fárasztó. Lényegében aktívan szenvedtem. Másfél órányi esélyt adtam, aztán a metró felé vettem az irányt, ahol pacsival(!!!!) köszönt el.

Aznap este megírtam neki, hogy írásban jó volt, de élőben nincs meg a kémia. Azt hittem nem lehet rosszabb, de megkérdezte hogy az mit jelent. Ott tudtam, hogy elpocsékolt másfél hét volt

2021. máj. 7. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm egyszer csajos estén kapta feladatul, hogy egy darabig mi válogassunk neki tinderen. Másnap egyetlen embert nem törölt. Másfél éve volt és a párja már szervezi az eljegyzést.
2021. máj. 7. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A párommal Tinderen matcheltünk. Igazából annyira nem volt képekről az esetem, de megfogott a bemutatkozása és iszonyú jól elbeszélgettünk, úgyhogy elmentünk egy randira, ahol kb egyből beleestem. Egy évig voltunk együtt, aztán sajnos szakítottunk és megint összejöttünk, viszont azóta igazi álomkapcsolat és mindketten tanultunk az előző hibáinkból. Ma már el sem tudnám képzelni az életem nélküle
2021. máj. 7. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok idióta után úgy mentem egy első randira, hogyha ez is szar lesz, törlöm magam (Tinder). Mint utólag kiderult, hasonlóan volt ezzel a srác is. Októberben leszünk együtt 2 éve 😊😊
2021. máj. 7. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Ahhoz match is kéne 😂 ha ritkán össze is jön, akkor se írnak vissza. 🥺😂

Egy éve társkeresőzöm.

21F

2021. máj. 9. 10:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja igen, jut eszembe, volt olyan lány, aki kétszer is matchelt velem. Ez úgy történhetett meg, hogy az első profilját törölhette, vagy tudom is én. Mondom de jó, akkor nagyon talán ennek tényleg tetszem. De nem, egyik match után sem válaszolt.

A legtöbb, amire jutottam így társkeresőkön, hogy instán beszélgettünk. De nagyon vontatott volt az egész, szinte csak szmájlikat küldött vissza, meg random egyszavas válaszokat. Tudom, valószínűleg marha unalmas vagyok, de az ilyet meg nem tudom érteni. Ha annyira untatom őt, miért nem választ le? Miért húzza az időmet?

2021. máj. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!