Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn kialakult “match”-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn kialakult “match”-ből lett komoly kapcsolata valakinek?

Figyelt kérdés
Röviden mesélnétek, ha van ilyen? De akár a félresikerült randi történetek is jöhetnek.

2021. máj. 7. 07:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én így ismertem meg a páromat. Mindketten akkor regisztráltunk ilyen oldalra, amikor túl voltunk pár csalódáson. Ebből kifolyólag nem nagyon hittünk a nagy szerelem létezésében, igazából csak jól akartuk érezni magunkat. Mivel az ilyen oldalakon rengeteg idióta van és számtalan nevetséges vagy épp siralmas randin voltam túl, nem adtam sok esélyt a dolognak, de szinte már unalomból is ismerkedtem. Mikor megismertük egymást, egyikőnk sem vette nagyon komolyan a másikat, nagyjából sodródtunk az árral. A szex nagyon jól működött (megegyeztünk, hogy hiába nem komoly, mással nem szexelünk) és egyre több időt töltöttünk együtt. Távol laktunk egymástól, így eleinte csak a hétvégéken találkoztunk. Pár hónap elteltével már éreztük, hogy kezd elmélyülni köztünk a kapcsolat és már nem csak a jó szex köt össze minket. Egyre több közös programot csináltunk, szerencsére szinte teljesen azonos az érdeklődési körünk, így nem volt nehéz. Aztán fél év elteltével rájöttünk, hogy ez bizony már szerelem. Ennek már öt éve, ebből három éve együtt is élünk.

Bármennyi szar emlékem is volt a társkereső oldalakon, akkor is megérte a végeredményért ☺

2021. máj. 7. 07:34
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
igen, hozzáállás kérdése l
2021. máj. 7. 08:01
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Ezek különböző emberek, fél évnyi internetes ismerkedés terméke:

1. "Elfelejtette" közölni, hogy autista, ez az első randin derült ki.

2. Rendben volt a srác, helyes volt, minden okés, a 2. randi után búcsúcsók is volt, amit ő kezdeményezett. A 3. randin: odajött hozzánk valaki és angolul útbaigazítást kért. A srác nem ugrott a lehetőségre, ezért én segítettem. 2 perccel később nekem esett a pasijelölt, hogy biztos rohadt büszke vagyok magamra meg az iskoláimra, hogy mennyire megaláztam most őt, mit képzelek magamról, hogy villogok az egyetemi végzettségemmel, mikor tudom, hogy ő csak egy szakács és nem tud olyan jól angolul, mint én, de ezért rohadtul nem kéne lenéznem őt .. köpni nyelni nem tudtam, ott üvöltött velem a tér kellős közepén.)

3. A negyedik randin (mikor tudta jól, hogy nem alkalmi partnert keresek) közölte, hogy vége, mert elkezdett érezni irántam és mikor legutóbb ez volt és a csaj szakított vele, ő 2 hónapig feküdt a pszichiátrián, mert felvágta az ereit miatta.

4. Nem bírt ki egy randit alkoholfogyasztás nélkül. Feltűnt, hogy sokat iszik, ezért kifejezetten úgy alakítottam a dolgokat, hogy ne is legyen esélye rá (kirándulás), hogy megnézzem, milyen nélküle. Először kitalált mindent, hogy miért nem ér rá, mikor neki kellett volna időpontot javasolni, azt mondta, ez nem fog menni, hagyjuk inkább. Kíváncsiságból elmentem a törzshelye előtt az általam javasolt "nem érek rá" időpontban: ott volt és ivott.

5. Két hét intenzív beszélgetés után felvetettem, hogy találkozhatnánk élőben is. Azt mondta, hogy ő készenléti rendőr, emiatt nem ér rá még egy hónapig, mert akkor lesz szabadsága és nem akarja, hogy mellőlem rángassák el, ha eset van. Mondom oké, ezt megértem, de egy kávét csak meg tudunk inni, hogy lássuk, hogy van-e miért beszélgetni. Soha többé nem írt.

6. Az első, amúgy jól sikerült randi végén a srác: Nézd, őszinte leszek, mert többször mondtad, hogy csak komoly kapcsolat érdekel. Csak a meló miatt vagyok a városban, 2 hónap múlva az ország másik felében leszek, így éltem egész életemben, de ha akarsz, megpróbálhatsz megváltoztatni, de szólok előre, ez még senkinek se sikerült.

Na itt adtam fel, mondtam, hogy ha ezek a lehetőségek, akkor inkább nem élek velük, köszönöm szépen. Még egy randi volt leszervezve egy addig ismeretlen sráccal, gondoltam, arra még elmegyek. Két éve együtt vagyunk :)

2021. máj. 7. 08:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Két éve együtt élünk.
2021. máj. 7. 08:14
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
az ivós részen besírtam :D (3-as válasza a 4.-es ponton)
2021. máj. 7. 08:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi párommal is társkeresőn jöttünk össze. Jelenleg most várjuk a közös babánkat úgyhogy minden nagyon jól alakult 😊

Előtte is volt 2 kapcsolatom társkeresőről. Mind a kettő sínen ment. Beszélgettünk, találkoztunk, össze jöttünk. Semmi extra.

De mind a kettő csak pár hónapig tartott.

A többi szexkapcsolat volt ami alakult.

Volt ami kapcsolatnak indult, de első találkozás után rá jöttünk, hogy nem passzolunk, így max 1 vagy több szex lett csak belőle.

29/N

2021. máj. 7. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Magamat sosem regisztráltam tarskeresőre. Sosem voltam a híve.

Ám mikor már 2éve szingli voltam (és nem is akartam ezen változtatni) barátnőm regisztrált a nevemben. Elkezdtek irogatni egy sráccal, a srác azt hitte velem beszél, én meg nem is tudtam az egészről.

Majd mikor már sinen volt minden, barátnőm kész tenyek elé állított, hogy van egy srác, ezt meg azt kell tudnom róla, beszélgetek vele egy ideje. Kb köpni nyelni nem tudtam, ideges lettem barátnőmre. 1hét múlva lett esedékes a tali, addigra már másik két barátnőmmel rágták a fülem, menjek el.

Elmentem a randira. Hát se külsőleg, se belsőleg nemigazán fogott meg a srác. De mégis olyan volt vele, mintha 1000éve ismernénk egymást. Én alapból csendes tipus vagyok, aki izgul idegenek jelenlétében, vele totál nem ez volt. De mégsem ereztem, hogy folytatni kellene.

Aztán facebookon minden nap írt, rávett egy második talira. Az jobban sikerült, de még mindig úgy voltam vele, nem ő az igazi. Lett egy 3.tali is, ott már valami elindult bennem is.

Azóta eltelt 5 év. Ma már a férjem, van egy fiunk, úton a kislányunk :)

És azóta is áldom barátnőimet, hogy nem hagyták, hogy lebeszéljem magam róla :D

28L

2021. máj. 7. 09:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Igazából már a 3. komoly kapcsolatom van társkeresőről - mind3 alkalommal másik platformra regisztráltam

1. Ex, 14 év 2 gyerek

2. Nagy szerelem regisztrálás után 24 órán belül talált meg, 5 nap utan randi, 3év után esküvőre készültünk...de a betegség közbeszólt, elment fel...

3. Nem hittem hogy a nagy szerelem után még tudnék bárkit szeretni de par ev után jó lettvolna beszélgetni kis program vkivel... újrapróbaltam. 24 óran belül talált rám...első randitól tudtuk hogy mi együtt öregszünk meg...nagyon szeretem. Szerencsés vagyok!

2021. máj. 7. 09:09
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

7-eshez hasonló sztorim nekem is van.

Még IWIW-en ismerkedtem meg egy sráccal, aki nem igazán jött be nekem, de annyira aranyos volt, hogy barátok maradtunk. Kicsit ügyetlen volt csajozás terén, ezért megkért, hogy írjak neki egy bemutatkozó szöveget a társkeresőre. Pár hét elteltével ráírt egy lány, hogy nagyon megfogta őt a szöveg, amit írtam (akkor még nem tudta a lány, hogy én írtam) és hogy szeretné megismerni. Pár hónap múlva már együtt éltek. Azóta eltelt 10 év és házasok, van két szép gyermekük. A lány egy kicsit féltékeny volt rám, így egy idő után már nem beszéltünk. Egyszer, pár évvel ezelőtt rám írt a srác, hogy nagyon hálás nekem azért, hogy a segítségemmel megismerhette a feleségét és küldött képeket a gyerekekről is. Nagyon jó érzés volt 😊

2021. máj. 7. 09:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
számtalan próbálkozás és randi után most talán alakul valami egy tinderes matchből. Persze az is lehet, hogy szimplán impotens és csak azért nem akart még megfektetni :D
2021. máj. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!