Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mazochista pasiként hogy randizhatnék gyk-s csajokkal?
Nekem az maga lenne a mennyország! A hozzászólásokat nézve az itteni nők jó része imádja a verbális/írásbeli erőszakot.
Már eleve randira híváskor jönne az izmozás, hogy "pff, aki így hív randira, azt pofonvágnám!" "hogy mer egyáltalán megszólítani!" "utálom, hogy a sok loser bepróbálkozik nálam!". Ha randiig eljutnánk, csak nőne a kín és a kéj. Dönteni kéne a randihelyszínről. Ha én hozom a döntést, önző, figyelmetlen pofa lennék, ha megkérdezem a nőt, akkor meg én vagyok a férfi, ne legyek tutyumutyi, döntsek én! Mondjuk először is letagadnám a diplomámat, mire jönne az utálkozó fej és a beszólás, hogy életképtelen, kulturálatlan alak vagyok. Aztán közölném, hogy elégedett vagyok a mostani beosztásommal és fizummal, mire korbácsként vágna az arcomba a megjegyzés, hogy az Igazi Férfhi ambíciózus, és igyekszik minél előrébb jutni a ranglétrán. (Nem, nem a pénz miatt, hanem csak úgy.)
Ezek után vagy azt kamuznám be, hogy évek óta nem volt dolgom nővel (ekkor jönne a bünti, hogy élhetetlen incel vagyok!), vagy hogy tíz-tizenöt egyéjszakásom volt az elmúlt évben (mire megkapnám, hogy a farkam után megyek). Netán elmondhatnám az igazat, hogy pár hónapja ért véget egy kapcsolatom, utána egyszer keveredtem alkalmi szexbe, de társaságra vágyom, mire biztos érkezne a reakció, hogy unalmas vagyok (vagy hogy csak búfelejtőnek, ürítésre keresek nőt).
Talán utalnék rá, hogy nekem fontos a partnerem külseje (mire jönne a bünti, hogy felszínes disznó vagyok), vagy felvetném, hogy mostanában leálltam az edzéssel, gymbe se járok, lehet, hogy felszalad rám pár kiló (mire igénytelennek leszek bélyegezve). De itt már szerintem a pincéreknek kell majd fellocsolniuk, mert elájulok a sok flegma arccal, pökhendien odavetett verbális inzultustól.
Azért még elkísérném a taxiig a hölgyet, aki - míg beszuszakolja karfiolpopsiját a kocsiba - közölné, hogy egy ilyen igényes nő, mint ő, nincs rászorulva mindenféle lúzer pasira, de ez már csak a desszert lenne egy mazochista karnevál legvégén. Integetnék, a kocsi hátsó szélvédője mögött még felvillanna a csaj lenőtt haja és Asia Center-es fülbevalója, aztán elégedetten elindulnék hazafelé.
Szia kollega!
Én még nem kezdtem meg a műszakot a trollkodásban, de úgy látom neked előbb van a munkaidőd, és időben is érkeztél.
5 Ha csaj vagy, akkor bántásnak fogom fel a szavaid, és akkor az jó érzés.
Ha pasas, akkor ne szóljál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!