Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randizhatnék egy vloggerrel?
Van egy srác, aki felkeltette az érdeklődésemet. Ugyanaz a hobbink, így találtam rá, viszont neki rengeteg követője van, mivel egy jó vlogger. Az a meglepetés ért, hogy meghívott, hogy készíthessen velem egy videót (a közös hobbinkról). Ennek nagyon örültem, mert akkor valószínű ő is felfigyelt rám. Ez mind tök jó, és hamarosan találkozunk, hogy felvegye a videót, azonban szeretnék rögtön valami tervvel készülni, mivel lehet, hogy ez az egyetlen lehetőségem, hogy felkeltsem az érdeklődését. Szóval... oké, elmegyek, elkészítjük a videót, de hogyan tovább? Nem vagyok egy nagydumás sem eleinte... Valami ötlet? Persze, az is lehet, hogy élőben nem is lehet szimpi, ez majd ott kiderül.
23/L
Figyelj, ha úgyis vesztek fel videót, lesz alkalmatok beszélni.
Akkor pedig minden jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!