Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi ember kérdése:
Randizhatnak- e szívesen a lanyok olyan fiatalemberekkel,
akik talpraesettek, vidámak és számos jo tulajdonsaguk
van, de 5- 10 cm- rel alacsonyabbak, esetleg 1- 2 évvel
fiatalabbak (is) náluk?
Figyelt kérdés
25 éves, 168 cm magas, 59 kg tömegű napi szinten úszó fiatalember vagyok, aki jo kedélyu, udvarias és viszonylag jól ad a megjelenésére is.
Viszont nagyon jól érzem magam a valamivel érettebb hölgyek társaságában. Jo velük beszélgetni. Arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy a 27- 30- esetleg 35 év körüli korosztályból milyen eséllyel tudnék meg házasodni? Gyereke is lehet. Talán annál meghittebb lenne. :)
2018. márc. 29. 09:03
1/7 Surfer Girl válasza:
Legfeljebb baráti alapon, de semmiképp sem párkapcsolati alapon. Én nem tudom elképelni magam nálam alacsonyabb sráccal egy kapcsolatban. Viszont volt már hogy ebédeltem együtt régi fiú ismerősömmel, aki alacsonyabb volt nálam, és tök jót dumáltunk a régi időkről meg a világ dolgairól, de csak ennyi.
2018. márc. 29. 09:21
2/7 anonim válasza:
Nálam nehezen alacsonyabb 5-10 centivel egy férfi, 153 centi vagyok. De nem jönnék össze nálam alacsonyabbal. A kb170 magas pasik vonzanak . Fiatalabbal sem jönnék össze enek az az oka hogy nagyon éretlenek találom őket, 25-30 évesek között is vannak olyanok akiket éretlennek találok. 21/L
2018. márc. 29. 09:51
3/7 anonim válasza:
"a 27- 30- esetleg 35 év körüli korosztályból milyen eséllyel tudnék meg házasodni?"
Az attól függ, hogy épp kire esne a választásod abból a korosztályból. Miért? Szerinted én a 20-25 éves korosztályból milyen eséllyel találnék férjet átlagos méretekkel? Meg lehet az ilyet mondani? Frászt. Nézd meg, hogy milyen sokfélék azok, akik nem találnak férjet/feleséget: a modellalkattól a pufiig van minden mindenféle testmagassággal.
2018. márc. 29. 10:03
4/7 anonim válasza:
Némelyik középkorú nő esetében nemhogy hátrány, hanem egyenesen előny, ha fiatalabb vagy, vannak, akik erre buknak, míg másoknak ez nem számít. Nekem például (habár nem esem abba az életkorba, amit írtál) nem számítana néhány év a saját javamra. Ami a magasságproblémát illeti, szerintem ettől még nem kerülnél automatikusan a barátzónába, de minden az illető hölgytől függ, illetve, hogy ő milyen magas. Reméljük, azért nem 180 cm-es :) Az, hogy nem zavarna egy gyermek jelenléte, sok nő szemében vonzóvá tehet téged, mert sok veled egyidős férfi nem is áll szóba gyerekes nőkkel. Nekem ez a véleményem, remélem segítettem, sok sikert! ;)
2018. márc. 29. 10:10
5/7 anonim válasza:
Azt tapasztaltam, hogy a működhet a magasság különbség ellenére is.
A kor különbségről nem tudok nyilatkozni.
2018. márc. 29. 12:56
6/7 anonim válasza:
Én mindig kedveltem a nálam fiatalabb fiúkákat, de a 158 centimmrl nehéz lett volna nálam alacsonyabbat találni. Amúgy pedig nem korfüggő, hanem mint minden kritérium, ez is emberfüggő.
2018. márc. 29. 14:57
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4/6. Klassz dolgokat írtál. Magasság szempontjából nem feltétlenül a 180 cm- re gondoltam, 170- 172 cm mar nagyon szép magasság <3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!