Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire fontos nektek, vagy mennyire nem?
Van-e jelentősége, hogy festett-e a nő körme, vagy rövid festetlen?
Festett-e a haja, vagy festetlen, pár ősz hajszállal?
Kérlek, ne a szélsőségekre gondoljatok, hanem egy ápolt kategóriára.
Mennyire fontos, vagy kiábrándító a műszempilla, feltöltött ajak, felturbózott mell?
Mennyire fontos nektek a rúzs, illat, ékszer egy nőn, illetve a magassarkú?

Összességében nekem a változatosság jön be.
Köröm: Nincs fix kikötésem. Rendben van az alap natúr köröm is, de bejön, ha néha valami színes, hosszabb köröm van.
Haj: Ott is teljesen okés nekem az alapszín, viszont az extrémebb hajszínek is bejönnek. Akár a kék és a zöld is. Az ősz hajszálak egyáltalán nem zavarnak.
Műszempilla: Fixen nem jön be, de mondjuk évente egyszer igen.
Feltöltött ajkak: Ez az, ami nekem egyáltalán nem fekszik.
Felturbózott mell: Az implantátum szerintem egyáltalán nem szexi, az után maradt heg meg főleg nem. Nem vagyok rápörögve a nagy mellekre sem.
Rúzs: Ez sem kell fixe, de néha bejön.
Illat: Szerintem ez valamilyen szinten alap.
Ékszer: Csak, ha szexi.
Magassarkú: Szerintem szexi és nőies, DE nem akarom ezt látni mindig a másikon. Randis, éttermes estén vagy eseményen viszont bejön.
(Az a gáz, hogy itt nagyon viccesen fognak menni a pontozások. A férfiak megkapják majd a lepontozást, kivéve, ha hős lovagként azt írják, hogy csak a natúr dolgok jönnek be nekik. Esetleg megspékelve pár közhellyel.)

Gondolom mindenkinek más a fontos, nekem a lényeg hogy ápolt legyen nő, a többi nem fontos számomra.
A felturbózott mell és a tetovált szempilla kifejezetten nem tetszik.

Nőként válaszolok.
Először is, elsősorban szerintem az a legfontosabb, hogy a nő jól érezze magát úgy, ahogy van.
Ha ehhez műköröm és műszempilla kell, akkor ne egy férfi miatt változtasson.
Meg lehet ezekben is találni azt, ami ízléses határon belül van.
Nekem van körmöm, néha pillám is, illetve csinosan öltözködöm. Ez ad magabiztosságot.
Ha valakinek amiatt nem tetszenék, mert esetleg szerinte túl hosszúak a körmeim, akkor sajnálom, így járt. Más miatt nem változtatnék ilyenekben. Ne ez alapján ítéljen meg. :)

Sosem tetszett a műköröm, csak a rövid, szolid, esetleg festett köröm. Aztán megismertem egy lányt hosszú, hegyes műkörömmel, és őt vettem feleségül.
A haj mindegy, csak jól álljon.
Feltöltött szájat/műmellet valószínűleg nem tudnám elnézni. Amikor a feleségemnek műszempillája van, az sem tetszik, de még elviselem.
A rúzs oké, már megszoktam hogy mindig van rajta, de a szájfényt zavaró, kenődik és ragad...
Az illat szerintem is alap, erre nemtől függetlenül mindenki igyekszik figyelni.
Ékszer nem fontos, de tetszik. A magassarkú ugyanilyen.

Szerintem egy nő legyen nőies.
Ez nem kiló smink még stb. De egy szép kifestett köröm az szép egy rúzs szintén vagy szem követve. Haj is. Tulajdonképpen a szebbik nem. Ha nincs semmi ami plusz olyna mint egy férfi ☺️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!