Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randin miért fontos a szexről és munkáról beszélnem a férfiaknak?
Jelenleg nincsen barátom és ismerkedek pár sráccal személyesen. Tegnap 2 férfival is találkoztam az egyikükkel délután a másikkal este. De olyan volt mintha ugyan azzal az emberrel folytattam volna a beszélgetést.
Szószerint faggatásnak, kihalgatásnak érzem ezeket a randikat. Nagyon sokan dícsérnek kiskorom óta, hogy szép vagyok. Felnőttként még több bókot kapok és sok pozitív visszajelzést. Amikor viszont randizok akkor ez olyan mintha hátrány lenne.
Sokszor azt kérdezik tőlem, hogy mennyire vagyok hűséges típus? Csak mert tudják,hogy az "ilyen szép nőkre" sokan utaznak és ők aggódnának hogy mivan ha megcsalná őket.
Tegnap pl ezeket a kérdések ömlöttek rám.
‐ Hány pasid volt?
- Mikor veszítettem el és mióta nem szexeltem?
- Sokan udvarolnak?
- Mit tartok megcsalásnak?
- Vannak fiú barátaim?
A kedvenceim.
- Mit dolgozol???????
- Mi a munkád???? Mennyit dolgozol???????
- Lehet tudni kb mennyit keresel??????
-Tanulsz még??????
Ezek szerintem gáz dolgok. Olyan mintha a tárcámban akarnának nyúlkálni. Csak annyit szoktam mondani, hogy dolgozom és egyedül élek évek óta. De ez bezzeg nem elég infó. Én sosem voltam e témát illetően tolakodó, mert az elején szerintem rosszul veheti ki magát a dolog. Pl amikor tegnap kajáltunk akkor is mondtam, hogy mindenki a saját részét fizeti,de nem hivatom meg magamat és később sem. Ez nem volt gond.
Nálam tabu a múlt hogy kivel mikor hányszor és ilyesmi. Nem szeretek erről beszélni és simán az arcomba tolnak ilyen kérdéseket. Mindkét srácnak megmondtam, hogy nem kívánok velük többet találkozni. Erre neten elhordtak minden büdös k###nak és hogy tudták is hogy ez lesz biztos k###va vagyok.
Tényleg ennyire fontos lenne kiteríteni a múltamat és elmondani, hogy mennyit keresek és hol dolgozom?

A párkapcsolati mult tema nyilvan tahosag de a munkaval nincs baj, Eleted nagy reszet azzal toltody
az a minimum hogy tudják.

Honnan akasztod le ezeket? Beszélj velük neten, ott ki lehet szűrni, kit érdemes kerülni.
Az anyagiakra azért szoktak rákérdezni, hogy egyrészt tisztázzák, hogy nem prostival van e dolguk, megvan e a hasonló tanulmányi háttered, egyedül tartod el magad(sokan vannak, akiket a szüleik segítenek), vagy hitelük van vagy bármi, sokan nem akarnak anyagi gondos nőt eltartani(ezeket érdemes kiszűrni, nekem sem szimpatikus ez a hozzáállás)
Aztán akik szexről faggatnak, azok vagy szoronganak, hogy megcsalják őket, vagy valami torzult látásmódjuk van, hogy a nő használódik x partner után, vagy szimplám erre akarják terelni a szót, hogy könnyebben vigyenek ágyba, de lehet, hogy valami perverziójuk van, és nem akarják a semmiből kibökni, hanem rávezetnek..
A netes társkeresés tuti szabálya, hogy ne rabolják az időd, rázz le mindenkit, akivel nem érzed magad kellemesen! Akár neten, akár élőben, nincs kötelességed senki felé és nem kell elviselned senkit!

Egyetertek veled
En is kikerdezesnek vallatasnak elem meg a randikat de mar a elotte valo "beszelgestest" is
Eleg gaz h tulkep mas temaja nincs a pasiknak csak penztalcad es a du.as
Az meg oke h elmondjuk mit dolgozom de a konkret penzugyi kerdesekhez semmi koze, majd akkor lesz ha kapcsolatban leszunk es egyutt elunk.
A szex temakot meg .. legyel rib..c flortolj meg mond el mennyire perverz vagy mert elvarjak h laza szexi legyel es persze minden valalj be amit akarnak. De ha elhajtok oket akkor a frigidpi..a jelzot kapod meg.
Nem lehetne csak siman laza beszelgetni akarmirol ? Nem cel legyen az ismerked ne egy kotelezo feladat egy megoldando dolog. Hanem egy kellemes beszelgetes nemi flort es nevetes...

Az, hogy mennyit keres, ahhoz senkinek nincs köze, és nehogy már még ő legyen a hunyó, ha egy ilyen infót nem köt senki orrára.
A szex témát pedig mindig lezártam még a randi előtt, sőt, aki ilyeneket kérdez randin, az valszeg ismerkedéskor is benyöghette, én anno ezekkel már nem is randiztam, csak közöltem, hogy nincs hozzà köze, hogy hány pasim volt, és mikor szexeltem. Ez egy ócska jàtszma, ami számomra már az elejèn megmutatta, hogy a srác primitív és ostoba.
Ha nem mondod meg, k*rva vagy biztos, ha megmondod, akkor is k*rva vagy, ha 1 pasid volt, akkor kiéhezett, és rögtön bepróbálkozik, úgyhogy ebből nem tudsz jól kijönni. Jól tetted, hogy offoltad ezeket, mert az ostobaság később is kiütközik.
Ezek privàt dolgok, amiket egy intelligens ember úgy kezel, hogy majd megtudja, mikor itt az ideje.

#2-nek: tipikus, hogy csak a mikor szexeltél ès mennyit kereselből lehet megtudni, hogy milyen a másik.
Nem beszél magáról?
Vajon a srácok megkérdezték, hogy mi a hobbija, van-e tesója, hàziállata, sportol-e vagy szeret-e kirándulni?
Számomra ez meríti ki a magamról beszélést.

#9 nem pont azt a két kérdést kell kiemelni, ami pont tényleg hülyeség. Ahogy írták is, egy normális ember életében elég sok időt tölt ki a munka, az tökéletes téma a kezdetekben. Nem a kereset persze.
Igen, én biztos vagyok benne, hogy ezeket is megkérdezték, csak a kérdező direkt másra hegyezi ki a dolgot. Az egész leírásáról ordít, milyen sokat képzel magáról. Ezért is írtam, hogy jól jártak azok a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!