Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randin miért fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin miért fontos a szexről és munkáról beszélnem a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincsen barátom és ismerkedek pár sráccal személyesen. Tegnap 2 férfival is találkoztam az egyikükkel délután a másikkal este. De olyan volt mintha ugyan azzal az emberrel folytattam volna a beszélgetést.

Szószerint faggatásnak, kihalgatásnak érzem ezeket a randikat. Nagyon sokan dícsérnek kiskorom óta, hogy szép vagyok. Felnőttként még több bókot kapok és sok pozitív visszajelzést. Amikor viszont randizok akkor ez olyan mintha hátrány lenne.

Sokszor azt kérdezik tőlem, hogy mennyire vagyok hűséges típus? Csak mert tudják,hogy az "ilyen szép nőkre" sokan utaznak és ők aggódnának hogy mivan ha megcsalná őket.

Tegnap pl ezeket a kérdések ömlöttek rám.

‐ Hány pasid volt?

- Mikor veszítettem el és mióta nem szexeltem?

- Sokan udvarolnak?

- Mit tartok megcsalásnak?

- Vannak fiú barátaim?

A kedvenceim.

- Mit dolgozol???????

- Mi a munkád???? Mennyit dolgozol???????

- Lehet tudni kb mennyit keresel??????

-Tanulsz még??????

Ezek szerintem gáz dolgok. Olyan mintha a tárcámban akarnának nyúlkálni. Csak annyit szoktam mondani, hogy dolgozom és egyedül élek évek óta. De ez bezzeg nem elég infó. Én sosem voltam e témát illetően tolakodó, mert az elején szerintem rosszul veheti ki magát a dolog. Pl amikor tegnap kajáltunk akkor is mondtam, hogy mindenki a saját részét fizeti,de nem hivatom meg magamat és később sem. Ez nem volt gond.

Nálam tabu a múlt hogy kivel mikor hányszor és ilyesmi. Nem szeretek erről beszélni és simán az arcomba tolnak ilyen kérdéseket. Mindkét srácnak megmondtam, hogy nem kívánok velük többet találkozni. Erre neten elhordtak minden büdös k###nak és hogy tudták is hogy ez lesz biztos k###va vagyok.

Tényleg ennyire fontos lenne kiteríteni a múltamat és elmondani, hogy mennyit keresek és hol dolgozom?

2020. okt. 23. 08:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Itt az elso randi volt a kerdes.

Szerintem ha mar tobb talakozas volt esetleg mar szex is akkor a szex tema okes. A penzugyi meg majd kiderul utkozben, siman lehet tudni h a masik hogy all hozza vagy mennyi az annyi anelkul h rakerdeznel. Akkor kell megbeszelni ha osszekoltozesre kerul a sor.

2020. okt. 24. 07:57
 22/26 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy nagyképű lotyó aki azthiszi hogy leplezve maradhat hogy egy nagyképű lotyó sok alfa görénnyel a múltjában. Igazi megtiszteltetés lehet egy ilyennel az utcán mutatkozni.
2020. okt. 24. 08:30
 23/26 A kérdező kommentje:

Összeköltözésnél külön kassza és fele-fele. Ehhez egyébként sem kellenne tudnia mennyit keresek. De nyilván elmondanám neki. Voltam már kapcsolatban és nekem nagyon zavaró, ha közös kasszán voltunk.

A bevásárlásnál nem éreztem fairnak, hogy a kaják 70%át nem is én eszem csak én készítem el, de nem eszek annyit és csak azért kell többet venni, mert nagyobb adagokat eszik a másik és többször egy nap.

Meg a plussz dolgok és a felsleges dolgok is közös zsebből mentek sokszor és az exem sosem nézte, hogy mennyit költ. Az autót is sokkal többet használta mégis a benzin pénzt is közös kasszából.

A másiknak már rég elfogyott volna a pénze míg nekem még mindig van ezért élünk nagy lábon. Felejtős!

Mindenki megoldja magának a kaját, ruhát stb. A rezsibe beszállunk mind2en ennyi. Így korrekt. Fordítva sem szeretném ha én lennék elkényeztetve!

2020. okt. 24. 08:35
 24/26 A kérdező kommentje:
A szex téma akkor maradjon az ágyban vagy az ágy jelenet előtt. De én randin egy étteremben nem beszélek ilyenekről és nem is érdekel ez a téma vagy az exei.
2020. okt. 24. 08:36
 25/26 anonim ***** válasza:
68%
Helyes 👍😁
2020. okt. 24. 08:38
 26/26 A kérdező kommentje:
K__mu ké_rdés v_lt
2020. okt. 31. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!