Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randin miért fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin miért fontos a szexről és munkáról beszélnem a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincsen barátom és ismerkedek pár sráccal személyesen. Tegnap 2 férfival is találkoztam az egyikükkel délután a másikkal este. De olyan volt mintha ugyan azzal az emberrel folytattam volna a beszélgetést.

Szószerint faggatásnak, kihalgatásnak érzem ezeket a randikat. Nagyon sokan dícsérnek kiskorom óta, hogy szép vagyok. Felnőttként még több bókot kapok és sok pozitív visszajelzést. Amikor viszont randizok akkor ez olyan mintha hátrány lenne.

Sokszor azt kérdezik tőlem, hogy mennyire vagyok hűséges típus? Csak mert tudják,hogy az "ilyen szép nőkre" sokan utaznak és ők aggódnának hogy mivan ha megcsalná őket.

Tegnap pl ezeket a kérdések ömlöttek rám.

‐ Hány pasid volt?

- Mikor veszítettem el és mióta nem szexeltem?

- Sokan udvarolnak?

- Mit tartok megcsalásnak?

- Vannak fiú barátaim?

A kedvenceim.

- Mit dolgozol???????

- Mi a munkád???? Mennyit dolgozol???????

- Lehet tudni kb mennyit keresel??????

-Tanulsz még??????

Ezek szerintem gáz dolgok. Olyan mintha a tárcámban akarnának nyúlkálni. Csak annyit szoktam mondani, hogy dolgozom és egyedül élek évek óta. De ez bezzeg nem elég infó. Én sosem voltam e témát illetően tolakodó, mert az elején szerintem rosszul veheti ki magát a dolog. Pl amikor tegnap kajáltunk akkor is mondtam, hogy mindenki a saját részét fizeti,de nem hivatom meg magamat és később sem. Ez nem volt gond.

Nálam tabu a múlt hogy kivel mikor hányszor és ilyesmi. Nem szeretek erről beszélni és simán az arcomba tolnak ilyen kérdéseket. Mindkét srácnak megmondtam, hogy nem kívánok velük többet találkozni. Erre neten elhordtak minden büdös k###nak és hogy tudták is hogy ez lesz biztos k###va vagyok.

Tényleg ennyire fontos lenne kiteríteni a múltamat és elmondani, hogy mennyit keresek és hol dolgozom?

2020. okt. 23. 08:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem abszolút nem ordít róla, hogy sokat képzelne magáról.

Ha arra gondolsz, hogy tudja magáról, hogy szèp, ez szerintem nem elítélendő. De nem is hangsúlyozta, csak az derült ki, hogy mindkét randipartner s*gghülye, tipikus netes ismerkedő.

Talán annyiban hibàztatom a kérdezőt, hogy nem hajtotta el őket még a neten, mert ezek tipikus kérdések, és biztos, hogy már ott is így faggatóztak, csak vagy nem vette figyelembe, vagy extrém kevès beszélgetés után került sor randira.

2020. okt. 23. 10:10
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Honnét akasztottad le a srácokat?

Gondolom nem az utcán szólítottak le és utána rögtön ezeket a kérdéseket szegezték neked.

Levelezésben nem jön át, hogy kellemetlen alakok?

2020. okt. 23. 10:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy ezek elég nyomorék srácoknak tűnnek, akik nem igazán tudnak csajozni, rosszak a kommunikációs képességeik. Már alapból ez, hogy ilyen interjúszerűen kérdezz-feleleket játszanak elég sok rosszat elárul.

Viszont a munkáról beszélni nem gond, leszámítva a "mennyit keresel?" kérdést. Mondjuk vannak sokkal érdekesebb témák is egy randira, mint a munka.

2020. okt. 23. 10:34
 14/26 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, hogy nem azonnal válaszolok.

Nem akartam magaslóról beszélni. Teljes mértékben tisztában vagyok a hibáimmal is. Csak azért mondtam a külsőmet, mert szimplán tényleg hátrányként látom ilyenkor. De egyébként szerintem ez sok esetben más szép nőkről is elmondható vagy egy jóképű férfiről is. Nem ez a lényeg.

Velük nem társkeresőn ismerkedtem. Az egyiküket egy ismerősön keresztül ismertem meg és facebookon pár szót váltottunk aztán találkoztunk. A másik bejelölt és szintén 2-3 nap levelezés után találkoztunk. Mindketten ugyan abban a városban élnek ahol én is. A korábbi pár sráccal társkereső oldalakról találkoztam. Interneten mindenki normális és kedves, de nem szoktam hetekig beszélgetni senkivel sem. Általában csak a találkozót beszéljük meg.

A szexről nem szeretek beszélni ennyire az elején semmiképp. Igazából nem is tudnám megmondani mikor akarnék,mert nem ez az ami érdekel amikor valaki leül velem szembe. Az exeimről viszont később sem beszélnék szerintem semmi köze a másiknak a múltam ezen részéhez és én sem vagyok kíváncsi rá és nem akarok vájkálni.

A munkáról szerintem nem illik kérdezősködni,hogy mit és mennyit. Elmondtam, hogy 3 éve élek egyedül és a szüleimmel tartom a kapcsolatot. Azt is elmondtam, hogy nem tanulok már. Azt is elmondtam, hogy nem kötött a munkarendem, sok szabadidőm van.

Itt szívesen elmondom, hogy mivel foglalkozom, mert teljesen anonim.

Elsősorban portréfényképeket készítek, esküvői fotókat,videófilmeket, fénykép restaurálással foglalkozom, de jelenleg turisztikai célú fotókat készítek. Viszont nagyon sok mindent kell csinálni még ezenkívűl.

Hogy mennyit keresek az meg változó és sok mindentől függ. De általában 260-300ezer ft között szokott lenni. Ennél többet a nyáron keresek és általában nagyobb rendezvényekkor vagy pl most majd karácsony előtt ha lesznek fotózásaim.

2020. okt. 23. 10:47
 15/26 A kérdező kommentje:

Igen,nekem az a véleményem,hogy nem ez a 2 téma amit érinteni kellenne. Legyen szerintem elég, hogy mindketten dolgozunk vagy tanulunk és van lakásunk vagy van hol élnie a másiknak. Engem nem érdekel másnak az anyagi körülménye, nem befolyásoló tényező.

Nem szeretem valóban az interjú szerű beszélgetéseket. Én nagyon jó hallgatóság vagyok és szeretem ha a másik csak úgy mesél magáról ami eszébe jut és nem azon kattog, hogy mit mondjon és mit kérdezzen tőlem.

2020. okt. 23. 10:50
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
15: Pedig alap tudni a másik munkáját. Nem csak amiatt, amit már egyszer írtam, hogy szégyenli e a másik a munkáját, "ciki" e neki stb, hanem azért is, hogy tudd mivel foglalkozik és megegyezhet e az életvitel. Pl. sok utazással járó munka megnehezíti a kapcsolatot, gondolom neked sem esne jól, ha 2 hónap után derülne ki, hogy egyébként kamionos és 2 hetente 1 napot tudnátok együtt lenni. De a fotós pl. tök jó munka én büszke is lennék ha ezt csinálná a barátnőm, nem tudom, ezt miért titkolod.
2020. okt. 23. 12:22
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

Miert alap tudni mi a munkam ? Miben mas ?

Semmiben ...

Ami errol erdemes tudni h szereti e vagy sem. De ennyi.

Engem azonten csak annyi erdekel h szereti e vagy sem.

Sem a munkaido sem a fizetes...

2020. okt. 23. 13:14
 18/26 A kérdező kommentje:
Persze,hogy alap, de nem az ismerkedés elején vagy az első randin. Kicsit visszatetsző és tényleg olyan mintha valaki ez alapján felmérné, hogy érdemes-e velem találkozni még(?) Ha azt mondtam volna, hogy takarítónő vagyok nem biztos, hogy kíváncsi lett volna rám az illető miközben nem értem miért lenézendő ez a munka vagy úgy egyébként bármilyen munka!!! De ha meg túl jól keresek akkor az nem fog a másiknak tetszeni. Amúgy óvatos vagyok,mert a korábbi páromat rendkívűl zavarta, hogy én sokkal jobban állok anyagilag. Maga a tudat is már zavarta. Sajnos van olyan (nekem is basszus milliószor volt már) hogy megszorultam és örültem ha van spórolt pénzem vagy volt lehetőség valakitől kölcsönt kérni én pl csak a szüleimtől szoktam és néha ők is. Mi ebből nem csináltunk soha ügyet. Az exem viszont nem mert kérni inkább megvárta amíg megtudtam magam, hogy pl nem tud már tankolni vagy azért nem mehettünk moziba, mert alig volt pénze. És természetesen meghívtam őt, egyáltalán nem érdekelt, hogy éppen nincsen pénze plussz dolgokra, sőt adni is szoktam neki, de nem szerette elfogadni.
2020. okt. 23. 13:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Tehát az anyagiak, szex az nálam nem téma az első randin vagy az ismerkedés elén. Ha komolyabbra fordulna akkor idővel úgy is elmondanám neki. De az exeimről nem beszélek vagy hogy mikor veszítettem el, hol, és ilyenek.
2020. okt. 23. 13:29
 20/26 anonim ***** válasza:
10%
19: Ha nem is az első randin, de azért idővel minden ilyesmit jó tudni a másikról. Az emberek 90%-a szereti ezt tudni, keresd a maradék 10-et aki olyan felfogású, mint te. De nehéz lesz.
2020. okt. 23. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!