Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire fontos, hogy a nő nehezen kapható legyen?
Tényleg jobban vonzanak azok a nők, akik játsszák a nehezen kaphatót? Mikor jön el az a pont, mikor már sok ez a "játszma"?
Én pl már hónapok óta összejárok egy pasival. Az elején játszottam a nehezen kaphatót, néha "nem értem rá", nem mondtam mindig igent, mikor áthívott stb. Mostanában viszont ezt meguntam, és megyek, ha hív. Lehet, hogy ezzel elmegy majd a kedve? Nem jó, ha túl könnyen adom magam? Vagy ennyi idő után már oké így?
Nem.
Ez a romantikus filmekből elhitt baromság.
Itt neked nem fogják bevallani, főleg akit csak a b*szás érdekel :)
Lásd:. 2. Comment”
Ha te könnyűvérunek könyveled az olyan (normalis) lányokat akik egy nekik tetsző pasinak könnyen adjak magukat akkor én teged idiótának könyvellek el!
A pasi helyében úgy kivagtalak volna mint macskát sz... és mindenhonnan tiltottalak volna ilyen buta jatszadozos lányokra senkinek sincs szüksége, most kell a pasi vagy nem kell!?! Buta vagy éretlen és a “konnyuveru”lanyok altalaban jól neznek ki, úgy, hogy Te sose fogsz, ezért konnyűvérüzik őket a magadfajta rusnya csoffadtságok! Kerdesed is ebből szuletett...csupán irigy vagy, de majd ha egy pasit es vele egy lehetoseget is elvesztesz emiatt, majd elgondolkozol, hogy mégsem jó otlet jatszani a nehezen kaphatot, senki sem potolhatatlan, Te meg ilyen vilagnézettel főleg nem...ennyit szerettem volna meg hozzáfűzni, gondolkozz kicsit.
2. Válaszoló voltam.
Egy bizonyos határig igen. Mesélek egy történetet: kb 3 hete írogattam egy nővel. Már korábbról is ismertük egymást. Szép óvatosan, lassan, de - úgy tűnt - biztosan halad a dolog. Tetszett neki és örült az érdeklődésemnek, de ehhez nem volt hozzászokva és közeledésemet kis lépésekben tudta elképzelni. Oké, óvatos és türelmes voltam. Nem nyomultam, nem "kontrolláltam" stb. amitől egy Nő kb sírva fut el. Szóval, randira hívtam, persze - mert miért is ne, mert nekem valahogy mindig ilyen "szerencsém" van - lebetegedett előtte. Nem baj, gondoltam, majd próbálok segíteni Neki, óvatosan de határozottan írogattam neki. Mindig reagált, nem 1-2 mondatban, és Ő is mesélt magáról. Egyszer meg is látogattam, tényleg nem kamuzott a betegségéről. Persze kérte, h betegen ne találkozzunk. Tehát, összefoglalom: eleve finom, óvatos közeledésbe a betegség is belezavart és én mindig alkalmazkodtam semmi türelmetlenkedés.. Aztán persze finoman szóvá mertem tenni, h nem érzem jól magam így. Persze jött a válasz, h hisz nem ígért semmit.. (azt halkan jegyzem meg, h amikor meglátogattam betegségében, vittem neki 1-2 dolgot, amire azt írta utána, h ritka kincs vagyok és ígéri, csak úgy nem enged el.)
Tudom, talán túlságosan beleéltem magam, és többet vártam, mint amennyi lehetett volna.. mert Ő elbizonytalanodott, a korábbi ismerkedéseinek rossz tapasztalataiból leszűrt önkorlátozó hiedelmei miatt gyakorlatilag "lezárt".
Most ott tartok, h tegnap leírtam Neki, szeretném ha gyógyulása után tovább ismerkednénk, olvasta, de nem reagált. Persze igen, van rajta kívül is Nő, de komolyan veszem, mert ellentétben sok más csajjal, nem elsősorban a szexre hajtok nála. De ha egyszerűen nem tudom elérni nála, h megbízzon bennem, megette a fene az egészet... Bánt a dolog, és egy szavába kerülne h kocsiba üljek, de egyenlőre nem keres... szóval kedves Kérdező, bocs a hosszú levélért, ez azt hiszem, kimeríti a "nehezen kapható" kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!