Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire fontos, hogy a nő nehezen kapható legyen?
Tényleg jobban vonzanak azok a nők, akik játsszák a nehezen kaphatót? Mikor jön el az a pont, mikor már sok ez a "játszma"?
Én pl már hónapok óta összejárok egy pasival. Az elején játszottam a nehezen kaphatót, néha "nem értem rá", nem mondtam mindig igent, mikor áthívott stb. Mostanában viszont ezt meguntam, és megyek, ha hív. Lehet, hogy ezzel elmegy majd a kedve? Nem jó, ha túl könnyen adom magam? Vagy ennyi idő után már oké így?
9-es: jézusom, nyugalom :D
Először is, én senkit nem könnyűvérűztem le. Épp arról beszéltem, hogy rossz, hogy néhány PASI könnyűvérűnek tartja az ilyen lányokat, pedig nem kellene. Nekem ezzel semmi bajom, nyugodtan feküdjön le a csaj a pasival már az első randin, mindenkinek a maga dolga.
A többire pedig; én csak feltettem egy kérdést, nem kell rögtön támadni. Nem irigységből tettem fel, csak kíváncsiságból, és azért, hogy meghallgassak pár véleményt. A pasi egyébként kell, jól megvagyunk, köszi az érdeklődést. Mint mondtam, már nem játszmázom, és az meg már tényleg az én dolgom, hogy az elején mennyire adtam könnyen magam.
Ennyit szerettem volna meg hozzáfűzni, szép napot neked! :)
ú isten ments az ilyenektől.
Küzdeni meg nehezen kapható, ott ette meg a fene.
Ha nem kölcsönös az elejétől fogva minden akkor otthagyom.
Nincs kűzdés! :)
3-4 randi után már illik lefeküdni a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!