Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire fontos, hogy a nő nehezen kapható legyen?

Figyelt kérdés

Tényleg jobban vonzanak azok a nők, akik játsszák a nehezen kaphatót? Mikor jön el az a pont, mikor már sok ez a "játszma"?

Én pl már hónapok óta összejárok egy pasival. Az elején játszottam a nehezen kaphatót, néha "nem értem rá", nem mondtam mindig igent, mikor áthívott stb. Mostanában viszont ezt meguntam, és megyek, ha hív. Lehet, hogy ezzel elmegy majd a kedve? Nem jó, ha túl könnyen adom magam? Vagy ennyi idő után már oké így?

2021. márc. 14. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha nekem komoly szándékaim vannak egy nővel igen küzdök érte és nem adom föl,és igen számomra még kívánatosabb a nő ha egy kicsit játszmázunk.Ha fontos a számomra akár hónapokat is várok és küzdök,szerintem ezzel tudom biztosítani a figyelmemről és hogy mit teszek meg érte,mennyit számít a kapcsolatunk.Szerintem nem baj de azért illik jutalmazni néha közben,és nem kell túlzásokba esni mivel az úgy érződhet hogy csak kihasználod dróton rángatod kedvedre és ezzel rossz irányt vehet a dolog.
2021. márc. 14. 16:57
 12/16 A kérdező kommentje:

9-es: jézusom, nyugalom :D

Először is, én senkit nem könnyűvérűztem le. Épp arról beszéltem, hogy rossz, hogy néhány PASI könnyűvérűnek tartja az ilyen lányokat, pedig nem kellene. Nekem ezzel semmi bajom, nyugodtan feküdjön le a csaj a pasival már az első randin, mindenkinek a maga dolga.

A többire pedig; én csak feltettem egy kérdést, nem kell rögtön támadni. Nem irigységből tettem fel, csak kíváncsiságból, és azért, hogy meghallgassak pár véleményt. A pasi egyébként kell, jól megvagyunk, köszi az érdeklődést. Mint mondtam, már nem játszmázom, és az meg már tényleg az én dolgom, hogy az elején mennyire adtam könnyen magam.

Ennyit szerettem volna meg hozzáfűzni, szép napot neked! :)

2021. márc. 14. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

ú isten ments az ilyenektől.

Küzdeni meg nehezen kapható, ott ette meg a fene.

Ha nem kölcsönös az elejétől fogva minden akkor otthagyom.

2021. márc. 14. 17:12
 14/16 Barnabas333 ***** válasza:
48%
Mindig a nő dönt, így elég értelmetlen a kérdés... De szerintem az a normális, hogy 1-2randi csók, 3-4randin már legyen szex. Persze régen 2* én is tovább vártam. Egyik kiderült bolond, másiknak meg sosem volt ideje a vállalkozása és kutyái mellett így hagytam. De voltak olyanok is, hogy a nők dobtak, mert nem volt csók vagy szex az első két alkalom alatt...43f
2021. márc. 14. 17:51
 15/16 peca1000 ***** válasza:
2%

Nincs kűzdés! :)

3-4 randi után már illik lefeküdni a másikkal.

2021. márc. 14. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs két egyértelmű kategória.Először is szerintem aki könnyen adja magát nem egyenlő automatikusan a könnyűvérűvel,de nem is ő valószínűleg a legélesebb kés a fiókban..Nekem két barátnőm pont a szerintetek buta,játszmázó,ostoba kategória,mert nem ugranak azonnal ágyba.Ennek köze nincs a játszmához,sőt.A lányok,akiket ismerek egyszerűen sokat sérültek,visszafogottak és nehezebben nyílnak meg.Szó sincs arról,hogy a pasival szórakozzanak,egyszerűen az ilyen típusnak több idő kell és valamilyen szinten muszáj,hogy meg is bízzanak az illetőben.Egy volt osztálytársam meg az ellenkező oldalból választott.A csaj eléggé könnyen adta magát,a második randin volt szex,aztán összeköltözés pár hèt múlva.4 hónapig tartott,aztán megcsalás lett a vége a hölgy részéről.A srác utána csak a nehezen kapható lányok közül válogatott,egy ilyen lánnyal van együtt ha jól tudom több,mint kèt éve.Mindenkinek más típus jön be,de egyik oldalt sem kell beskatulyázni.Mivel mindegyik oldalon lehetnek kivételek és persze negatív tapasztalatok is.
2021. márc. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!