Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire fontos, hogy egy nő stílusosan és öltközködjön a mindennapokban?
Nem kell túlgondoni, de lehet mindig csinos
nekem egy ilyen szett egy szép táskával bőven elég egy csajon
Ha nincs meleg, akkor egy harisnyával és minőségi blézerrel
4es!
Talán egy koktél partihoz tökéletes, de hogy így jarkáljak a hétköznapokban... Biztos nem😂
Erre nehéz válaszolni, mert ha már valakit szeretek, akkor az öltözködését is elfogadtam. Az a nem jó, ha változik menet közben.
Szülnek a nők, és sorra veszik fel a "csak leugrom a boltba" ruhát, és egyre távolabb kerülünk már a bolttól. :D Tudod az a bolyhos melegítő. Aztán jó lesz az a zsíros haj még két napig, stb. Nem, ha elmegyek a férjemmel valahova, akkor hajmosás, és nem a 10 éve is már ki volt kopva nadrágom veszem fel, valami "jó lesz ez" felsővel.
Inkább azt mondom, hogy a nő maradjon meg nőnek, és az a stílus, öltözködés ahogy megismertem, az maradjon meg, mert abba szerettem bele külsőleg, nem a jó lesz az melegítőbe, meg zsíros hajba.
Persze nincs baj, ha a férfi is idővel a "jó lesz az kategóriát" képviseli. Jó az a póló még ma, már ki kéne mosni a nadrágot, de ma úgysem megyünk flancos helyre, jó az még oda is. Minden jó mindenhová. :D
A nők többsége egy szűk farmerban van és valami testhezsimulós felsőben pólóféle trikóféle vagy kardigán, vagy hasonló.
Otthon meg teljesen mindegy, otthon mindenki lazán öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!