Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi volt? Mit akar tőlem?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt szakítottunk a barátommal. Tegnap egész nap rossz kedvem volt a munkahelyemen sírtam is és a főnököm oda jött, hogy mi bajom olyan kedves volt, sokat beszéltünk. Aztán mondta hogy folytathatjuk a beszélgetést munka után, belementem mert jól esett vele beszélgetni. Először csak kint voltunk de elkezdtem fázni és felmentünk hozzá. Annyira jól esett hogy foglalkozik velem, nem hagyott egyedül sírni,szomorkodni. Végig jó volt minden csak mikor indultam haza meg fogta a kezem és úgy rám nézett, nem értettem mi van.2021. máj. 1. 23:00
1/3 anonim 

válasza:

Ő úgy gondolta hogy ott fogsz maradni.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem azt gondolta, hogy most nagy búbánatodban lefekszel vele. Előadta a lovagot, aki meg akar vígasztalni, de csak ki akart használni...
3/3 anonim 

válasza:

A #2 hozzászólóval ellentétben én nem vennék rá mérget, hogy szexuális szándékai voltak veled. Ez esetben megpróbált volna melléd ülni és átölelni, amikor beszélgettetek nála, vagy legalább akkor átölelni, amikor búcsúzni akartál. Egy búcsúzáskori kézfogás meglehetősen gyenge dolog ehhez. Szerintem lehet, hogy egyszerűen megsajnált, együttérzett veled. Ettől függetlenül valószínűleg tetszel neki, szimpatikusnak tart, s azt jelezte a kézfogással, hogy nem hagyod hidegen, szívesen ismerkedne veled, ha a közeljövőben készen állsz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!