Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem, ha pár éve nem akart semmit sem?
Évekkel ezelőtt találkoztam egy csajjal, de utána nem lett több találka, mert ő nem akart találkozni velem.
Most Facebook tarskeresovel párba álltunk, és néhány gondolat, kisebb beszélgetés után kinyogi h amúgy találkoztunk anno...
Mit akar az ilyen az embertől? Anno nem voltam jó most meg jó lennék vagy mi?
Így van, most jó leszel te is. Nekem nem kellene.
N
Pontosan. Két lehetőség van:
1. Jobb parti vagy mint régen.
2. Kezd kétségbe esni, és már jó a szamár is.
Azt mondod, aki kikosarazott utána már tojnal rá?
Amugy én is ezért érdeklődöm itt h ki mit gondol.
Valószínűleg szívott pár férfival, most meg már örülne neked is. Igazából, csak amolyan pótlék lennél és nem az, amire igazán vágyik.
Amúgy én is offolnám. Voltam hasonló helyzetben. Volt egy csaj, akivel ismerkedtem. Kicsit húzta az agyam, alakult, aztán nemet mondott. Rá pár hónapra újra előkerült, hogy ő milyen magányos, találkozni akar és normális pasira vágyik. Egy srác jól átvágta, párszor megdugta. Kicsit hagytam, hogy teperjen, aztán közöltem, hogy nevetséges, amit művel.
Fura amúgy. Volt hasonló kérdés régebben, ahol a srác korrektül közölte, hogy most nem akar komoly kapcsolatot, hanem csak lazát. Szexelgetett pár évig, aztán újra bepróbálkozott a régi csajnál.
Na, annál a kérdésnél habzó szájjal ugrottak a nők. Valahogy, ott egynek sem jutott eszébe, hogy évekkel később túl kéne lépni a sérelmeken és sok oka lehetett a dolognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!