Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már nem akar tőlem semmit? Valóban én volnék a hibás?
Sziasztok!
24 éves lány vagyok és a tegnap történt egy eset, ami nem hagy nyugodni.
2 hónapja megismertem egy fiút, 28 éves, volt már 7-8 randevúnk is és fantasztikus volt Vele minden. Hihetetlenül jól megtaláltuk a közös hangot, udvarias, előzékeny és rendkívül jóképű is. Már-már kezdtem beleszeretni, tegnap azonban amikor bejelentettem neki hogy bulizni megyek a barátnőmmel, valami hihetetlen módon kiakadt és nagyon goromba volt velem. Állítása szerint ez szemét dolog, hogy én csak úgy le lépek bulizni és tálcán kínálom magam más pasiknak...
Megsértődött, majd rám tette a telefont és azóta nem ír vissza semmire...
Mit kéne csinálnom? Végül el sem mentem bulizni, otthon szomorkodtam...
Behisztizett. Hagyd őt, majd keres. Nehogy te irkalj neki, hisz ő sértett meg azzal, hogy azt feltételezte, hogy te kínálgatni mész magadat. Ha szaladsz utána akkor elkezd uralkodni feletted. Így meghuzod a határokat mit lehet veled tenni és mit nem.
Ja, hát ha nem jelentkezik akkor meg hülyébb mint gondoltuk. Akkor örülj neki.
Én a helyedben nagyon megfontolnám, hogy ebből a kialakuló félben lévő kapcsolatból akarnék-e bármit is. Egy teljesen normális dolgon, ha így kiakad akkor mi lesz később?
Valószínűleg te is belefutnál abba, mint sokan mások, hogy irányítani és korlátozni hagyja az életét.
Soha többet nem állnék vele szóba, és magamban hálát adnék a jóégnek, hogy még időben kiderült milyen ember. Ha már most ezt csinálja, később se számíts jobbra. Menekülj az ilyen embertől.
Ja, és nagy hiba volt, hogy végül nem mentél el bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!