Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kajak a nő a hibás, mert nem akar ronda férfival lenni, vagy hogy van ez?
Persze. Na de azért a rondaságnak is vannak határai. Láttam én már olyan förmedvényt, hogy inkább meghaltam volna.
Viszont, ha valakit szeretsz az lehet akármilyen rondaság neked Ő lesz a legszebb a világon:)
Azt is nézd, hogy ki ír ide ilyen kérdéseket.
Többnyire azok a szánalmas egyedek, akik rondák, de nekik se kellene ronda nő, csak olyan, akire beindul. Vagyis szerinte átlagos, egyébként meg olyan mint egy topmodell, csak smink és drága ruha nélkül. Aztán vonyít, hogy a nők felszínesek, mert csak visszautasítást kap. Hát talán a zsírgombócoknak, az orkoknak, meg a girnyóknak nem a környék legjobb csajainál kéne startolni, és akkor röhögve utasítaná el.
Kajak.
De ezt olyan nő csinálja, aki úgy néz ki, mint egy rozsdás traktor, nagy pofája van, és itt veri magát, meg szidja a "lúzer" férfiakat.
Ahelyett, hogy belebámulna egy tükörbe, és összhangba hozná önmagát a valósággal: vagyis jobb, ha élete végéig egyedül marad.
Nekik a nő nem ember, hanem használati tárgy, jobban mondva élvezeti cikk. Abból indulnak ki, hogy egy csinos barátnő mindenkinek JÁR.
Az eszükbe se jut, hogy nem úgy működik, mint a piacon, hogy kiválogatom, ami tetszik, és hazaviszem. Eleve azon vannak felháborodva, hogy a nőknek jogában áll eldönteni, hogy kivel lesznek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!